2777
2789
عنوان

از این موارد چند تا شو دارین (مالی )

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم چیزی که کم نداری حتما خوشگلم هستی یه همچین مردی که زن زشت نمیگیره

آره خوشگلم.ولی دیدی هرچی خوشگل ترباشی بدبخت تری.دقیقاقضیه ی منه.من اصلاحال خوشی ندارم،به شدت متنفرم ازاینکه سربارکسی باشم.ولی الان زندگیم دقیقاشده همون چیزی که بدم میومد.همسرم بهم اجازه ادامه تحصیل نداد.بعدشم نمیذاره برم کارکنم.این توخونه نشینی منوازپادرآورده......

۱و۲  رو هم دارم درواقع شغل ندارم😂

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خوبه ولله از خیلیا جلویین

اینا ظاهر زندگیه جانم

مهم دل خوش تو زندگیه... یه سری از اینا را نداشته باشی ولی اعتماد و عشق و حمایت و احترام داشته باشی، اینا را هم کم کم به دست میاری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
هیچکدوم اینا مهم نیست و واست ارزش نداره اگر دلت خوش نباشه😓😓😓

وای چقدرحرفت به دلم نشست.واقعاهمینوره.امان ازوقتی که دلت خوش نباشه.اون وقت اگردنیاروهم داشته باشی بازم انگار توی یک قفس گیرافتادی وداری جووون میدی......