2777
2789

تحمل 

اکثر مردا همینن شغلش چیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل اکثر مردا همینن شغلش چیه

تحمل ن

بگو پیرشدن 

مامان من عین مادر بابام دیده میشه بسپیرشده دست این مرد 

و ما بچهاشم هیچکدوم نمتونیم چیزی بگیم چون قربانی هسیمو ترسو ازبابام هرچیزی برمیاد دیگ اینطوری پرورشمون داده 

اصلا نباید ساخت 

بخدا ما همه تلف شدیم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

تحمل نبگو پیرشدن مامان من عین مادر بابام دیده میشه بسپیرشده دست این مرد و ما بچهاشم هیچکدوم نمتونیم ...

منم تلف شدم همه تلف شدیم چرا هارن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم تلف شدم همه تلف شدیم چرا هارن

خاک توسرشون نشه

هیچوق بابام خندان نیومد خونه 

هیچوقت مارو نگرفت کنارش بگه بخنده صحبت کنه

همیشه ی خده عصبی و اماده جنگه

همیشه گفتیم پیربشه درست میشه پیرشد بدترم شد

پنجتا بچه همه داقون شدیم و من زییادتر 

چون من بیشتر پیششم

دیکتاتور تمام معناااالبته من عمه هام و همه عموهام همینن

گاهی میگم مامان چ ظلمی کردی درحقمون لاقل مارو عین خودت نمیکردی هی برا دفاع ازحقمونم سکوت کنیم

الان خودت چی شدی 

مارم عین خودت کردی شوهرامون ظلم کنن باز سکوت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

خاک توسرشون نشههیچوق بابام خندان نیومد خونه هیچوقت مارو نگرفت کنارش بگه بخنده صحبت کنههمیشه ی خده عص ...

چندسالته قصد ازدواج یا مستقل شدن نداری؟

چندسالته قصد ازدواج یا مستقل شدن نداری؟

۲۶سالمه

۲۴سالگی ازی شوهر بدتر ازبابام جداشدم

البته عقد

من یسری شرایطا دارم ک پنجاه درصدشم بابام باعثه نمتونم ب هیچ وجه مستقل شم ازبابت خونه زندگی 

سمت ما حتی دختر نمیفرسن شهردیگ برا درس

هرکاریم اوکی میکنم ی ایرادمیگیره بابام 

یاام اوکی نمیشه 

نمدونم دیگ واقعا

سرمو با استخر و کلاس هنری و تفریح خونه دوستا و پارک و پیاده روی گرم میکنم کمتر خونه باشم هرچند باز اسیب میبینم و دیدم روحیاتم خرابه

۲۶سالمه۲۴سالگی ازی شوهر بدتر ازبابام جداشدمالبته عقدمن یسری شرایطا دارم ک پنجاه درصدشم بابام باعثه ن ...

غصه نخورم منم یه دوست مثل تو داشتم بحدی باباش بداخلاق بود ک نامزدش تو ۲۴ سالگی بخاطر اخلاق باباش ولش کرد تا ۲۹ سالگی همش فاز دپ و اینا داشت ۳۰ سالگی با یکی ازدواج کرد ک اصلا معجزه شد ای کاش میتونستم عکسشو نو بدم واقعا شوهر خوبی نصیبش شد هم خوش اخلاق هم بشدت خوشتیپ و پولدارررر 

حسم ب تو زندگیت هم خوبه مطمعنم در اینده خوشبخت میشی

غصه نخورم منم یه دوست مثل تو داشتم بحدی باباش بداخلاق بود ک نامزدش تو ۲۴ سالگی بخاطر اخلاق باباش ولش ...

خدا ازدهنت بشنوه طاقت ذره ای شکست دیگه ای تووجودم نیست 

.دعام کن باز