2777
2789
عنوان

درد عجیب🥲 باسن

407 بازدید | 20 پست

بچها من تو خونه ورزش کردم دو روز پشت سرهم حدود۱٠ دقیقه هر روز. برای رشد باسن الان س چهار روزه رون پاهام چنان درده ب زور میشینم خم نمیتونم شما یا از جام بلند شم رون هام شدید درده مشکل دارم تو نشستن و بلند شدن

قبلا هم ورزش کردم ی درد دارع اما ن این شدت ک ب زور بشینم بلند شم بچها بنظرتون چیشده کی خوب میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ورزش شدید و سختی انجام دادی و مدت طولانی هم بوده معلومه باید درد بکشی اینقد بخودت فشار نیار

نظر من صرفا برای استاتر با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی.آدم های تندرو در هر عقیده و مذهبی به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان نه در تاپیک های من کامنت بزارن و نه کامنت منو ریپلای کنند.باشد که اشک بعدیمان،اشک شوق باشد.وطن🦁❤️

به ورزشت ادامه بده حتما تا خوب بشی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سنگین ورزش کردی حتما یکم گرفته ورزش کنی باز عادت میکنی

اگر دردت ادامه دار شد یا خیلی بد شد که نفست بند بیاد برو دکتر شاید به خودت آسیب زده باشی

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
به ورزشت ادامه بده حتما تا خوب بشی

میخام ورزش کنم توان ندارم عزیز دلم.  من روز اول راه میرفتم از ی بلندی پریدم بخاطر اینک قبلش ورزش داشتم تعادل نداشتم میخاستم بیوفتم!. 

اولته ورزش می‌کنی؟تا مدتی اینجوری هستی کم کم به مرور درد از بین میره

قبلا هم ورزش کردم الان چنان رون هام درده کسی دستشو رو پام بزاره میمیرم.. قبلا اینجوری نبودم. 

میخام ورزش کنم توان ندارم عزیز دلم. من روز اول راه میرفتم از ی بلندی پریدم بخاطر اینک قبلش ورزش داش ...

عیب نداره 

شده حتی 5 دقیقه ورزش کن 

قرص منیزیوم هم بگیر بخور 

مایعات هم زیاد بخور 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂