ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
خیلی کار زشتیه خیلی خیلی ما عید دعوت بودیم خونه خواهر شوهرم بعد مادرشوهرش موقع غذا کشیدن بلند شد اسفند دود کردن انگار مثلا چی پخته بود یا خونه آنچنانی اصلا یادم اومد ناراحت شدم🤣 هرچیم بود دستش درد نکنه ولی خب آدم ناراحت میشه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
بابا برای شما دود میکنن ما که رسممون اینجوری و خیلی هم تشکر میکنیم
شما اونجا بودی فهمیدی برا ما دود کردن.نکنید چون کار قشنگی نیست.من توحال نشستن میره دور وسیله ها اشپزخونه و اتاقش میگردونه.من خودم دوست داشته باشم برا خودم دود میکنم.معمولا هم کسی بیاد برا بچه کوچیک دود میکنن.نه ادمبزرگمهمون باشه
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟