2777
2789
عنوان

سلام میشہ لطفا یہ نظر بدید😭💔

76 بازدید | 13 پست

من ۱۶ سالمہ...

مامانم و بابام صبح ھا میرن سرکار یہ بچہ ۲ سالہ رو میدن بہ من تو خونہ دست من و خواھرم رابطم اصلا با خواھرم خوب نیست و ھمش کتک کاری میکنی و فوش بد میزنہ بھم برادرم ھم ھمش گریہ میکنہ امروز مادرم میدونست ما مھمون دارم از عمد خونہ رو تمیز نکرد گرفت خوابید صبحشم رفت سر کار من صبح ساعت شیش از ترس اینکہ مھمونا بیان خونہ کثیف باشہ پاشدم التماس خواھرم کردم انقدر اشک ریختم تا کمکم کنہ خونہ رو تمیز کنم (خونمون خیلی بزرگہ ادم کمرش درد میگیرہ)بعد من دسشویی و آشپزخونہ رو کلا تمیز کردم کلا خونہ رو از این رو بہ اون رو کردم دقیقا ناشتا ھم بودم ساعت ۱۲ کارم تموم شد بابام زنگ زد گفت ناھار درست کن من بدبخت امدم ناھار درست کنم آبھا رفتن دیگہ ھیچی غذا سفارش دادیم و اینا...

الان من تو سن ۱۶ سالگی تمام کتفم درد میکنہ کمرم درد میکنہ ... تمام ناخونام میسوزہ و پوست پوست شدہ 

آیا این حق منہ؟ من چہ گناھی کردم؟

دخترای ھمسن خودمو کہ میبینم اشکم در میاد:)

...

یکم‌سلیطه باشین...

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میترسم منو بزنن از بچگی ھمیشہ میترسیدم کتک بخورم مامانم بد میزنہ:)

دیگه ۱۶ سالته توام میتونی بد بزنی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ھرچی میخوام فاز ادمای شاد رو در بیارم و مودب باشم بیشتر ضربہ میخورم

اشتباهت همینجاست چرا اصلا التماس میکنی کارارو باهاش تقسیم میکردی

وظیفشو انجام میداد 

دیگه ۱۶ سالته توام میتونی بد بزنی

واقعا جرئتشو ندارم 

از بابام خیلی میترسم وقتی مامان و بابام عصبی بشن بد میزنن حتی میدونم ممکنہ مثل قبل منو از خونہ بندازن بیرون

...

آبجی من دوتا داداش کوچیک تر از خودم دارم و یه خواهر .... بزرگ تر از خودم راسش من دچار افسردگی ام و دارو مصرف میکنم

من کمبود محبت دارم هیچکس تو خونه منو دوست نداره

مامانم خواهر داداشامو بیشتر از خودم دوست داره مثلا وقت غذا همرو صدا میزنه بجز من ک بابام دلش میسوزه صدام میزنه برا همه غذا جا میکنه بجز من خودم میرم میریزم

موقع دعوا با خواهرم ک داره منو میزنه منم میزنم میاد منومیزنه و تهدید میکنه ک میخوام به بابا بگم رابطه با دوست پسرتو 

واقعا خستم 

سابقه خودکشی دارم 

آبجیم بهم میگه تیمارستانی و روانی

برو خودتو بکش برو رگتو بزن مامانم هیچی بهش نمیگه

خستمممم دلم میخواد بمیرم 

اشتباهت همینجاست چرا اصلا التماس میکنی کارارو باهاش تقسیم میکردیوظیفشو انجام میداد

خب تو فکر کن مھمون بیاد نصف خونہ تمیز باشہ نصفش کثیف بعد این مھمون ما دو تا پسر بزرگ دارہ من خجالت میکشم خب🙁

...
واقعا جرئتشو ندارم از بابام خیلی میترسم وقتی مامان و بابام عصبی بشن بد میزنن حتی میدونم ممکنہ مثل قب ...

خب دیگه اگه سلیطه بودی حداقل رویه شونو عوض میکردن

خب تو فکر کن مھمون بیاد نصف خونہ تمیز باشہ نصفش کثیف بعد این مھمون ما دو تا پسر بزرگ دارہ من خجالت م ...

خب دیگه از یه جا باید شروع کنی دیگههههه بعدم تو بچه ی اون خانواده ای چرا باید تو خجالت بکشی

آبجی من دوتا داداش کوچیک تر از خودم دارم و یه خواهر .... بزرگ تر از خودم راسش من دچار افسردگی ام و د ...

قبل از مرگ اونارو بکش

خیلی دلم یه مامان میخواد ک باهاش حرف بزنم ولی نشد قدر ماماناتونو بدونید

والا همدردیم فقط من مظلدم نیستم!