2777
2789
عنوان

حتما ورزش کنید

182 بازدید | 9 پست

روزانه حتی اگه می تونید ۱۰ دقیقه هم ورزش کنید اصلا از خودتون دریغ نکنید .

من باشگاه نمیرم بخاطر اینکه تو شهر ما شهریه باشگاه از ۸۰۰ تومن شروع میشه اما همین ماه رفتم یه تاب و شلوارک ورزشی خریدم تو خونه ورزش میکنم 

نهایتا یک ربع ، ده دقیقه اما بعدش واقعا حس خوبی دارم .

امروز از صبح که بیدار شده بودم ، بی حال و خسته بودم 

حالا که ورزش کردم کل اون خستگی و بی جونی از تنم رفت.

چون خودم بعد از ورزش حس خوبی داشتم دوست داشتم به شما هم بگم امیدوارم بعد از خوندن این تاپیک شما هم ورزش رو شروع کنید ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا تو همین فکر بودم 

چون کفش و کوله و لباس و.. مربی و باشگاه

کمتر از پنج تومن نمیشه طرف ما

میخوام یه تاپ و شلوار بپوشم خودم ورزش کنم

چه تمریانایی انجام میدی

همینایی ک تو گوگله؟

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
منم ورزش میکنم جدیدا اندامم هیچ مشکلی نداره ولی صرفا جهت سلامتی و حال خوب 🥲

دقیقا خیلی تاثیر مثبتی روی سلامتی داره .

اگه بتونیم در کنارش تغذیه ی سالمی هم داشته باشیم خیلی خوب میشه 

من یا ورزش نمیکنم یا اگه ورزش کنم جو می‌گیرم ۴ ساعت ورزش میکنم گند میزنم به خودم😂😂😂

منم قبلا اینطوری بودم میفهمم 😂

یه کتاب خوندم ( عادتهای اتمی ) درباره این بود که چطور میتونیم عادات خوب رو در خودمون ایجاد کنیم

چندتا روش داده بود ، من دوتا رو میگم که طولانی نشه.

اولی این بود که عادت رو برای خودمون مشخص کنیم و نشانه هایی که مارو یاد اون عادت میندازه رو اطرافمون بیشتر کنیم ( برای مثال به یه رستوران اشاره کرد که نوشابه خیلی بیشتر از آب معدنی فروش داشت ، صاحب رستوران تصمیم گرفت قفسه های نوشابه رو گوشه رستوران بزاره و قفسه های آب معدنی رو تو جایی بزاره که دید بیشتری داره بعد در عرض چند ماه فروش آب معدنی ۲ برابر از قبل شد و حتی مشتری ها بیشتر از اینکه نوشابه بخرم آب معدنی می خریدن)

دومین روش این بود که اون عادت رو آسون کنیم ، وقتی انجام کاری سخت باشه ما از اون اجتناب میکنیم ولی وقتی که آسون باشه تحریک میشیم تا دوباره اون کارو انجام بدیم

مثلا اگه شما چند روز ۱ ساعت ورزش کنی چون برات سخت بنظر میاد ورزش کردن رو رها می‌کنی

اما اگه روزی ۱۰ دقیقه ورزش کنی دیگه بنظرت سخت نیست و حتی آسون هم بنظر میاد پس مشتاق میشی تا دوباره انجام بدی.

پیشنهاد میکنم حتما کتابش رو بخونی خیلی مفیده جدا از اینکه بهت یاد میده چطور عادت هایی که میخوای رو در خودت ایجاد کنی ، اطلاعات زیادی هم بهت میده ❤️

اتفاقا تو همین فکر بودم چون کفش و کوله و لباس و.. مربی و باشگاهکمتر از پنج تومن نمیشه طرف مامیخوام ی ...

خیلی تصمیم خوبی گرفتی امیدوارم موفق باشی ❤️ 

من ورزش افزایش قد انجام میدم هم تو گوگل پلی هست هم بازار