منم قبلا اینطوری بودم میفهمم 😂
یه کتاب خوندم ( عادتهای اتمی ) درباره این بود که چطور میتونیم عادات خوب رو در خودمون ایجاد کنیم
چندتا روش داده بود ، من دوتا رو میگم که طولانی نشه.
اولی این بود که عادت رو برای خودمون مشخص کنیم و نشانه هایی که مارو یاد اون عادت میندازه رو اطرافمون بیشتر کنیم ( برای مثال به یه رستوران اشاره کرد که نوشابه خیلی بیشتر از آب معدنی فروش داشت ، صاحب رستوران تصمیم گرفت قفسه های نوشابه رو گوشه رستوران بزاره و قفسه های آب معدنی رو تو جایی بزاره که دید بیشتری داره بعد در عرض چند ماه فروش آب معدنی ۲ برابر از قبل شد و حتی مشتری ها بیشتر از اینکه نوشابه بخرم آب معدنی می خریدن)
دومین روش این بود که اون عادت رو آسون کنیم ، وقتی انجام کاری سخت باشه ما از اون اجتناب میکنیم ولی وقتی که آسون باشه تحریک میشیم تا دوباره اون کارو انجام بدیم
مثلا اگه شما چند روز ۱ ساعت ورزش کنی چون برات سخت بنظر میاد ورزش کردن رو رها میکنی
اما اگه روزی ۱۰ دقیقه ورزش کنی دیگه بنظرت سخت نیست و حتی آسون هم بنظر میاد پس مشتاق میشی تا دوباره انجام بدی.
پیشنهاد میکنم حتما کتابش رو بخونی خیلی مفیده جدا از اینکه بهت یاد میده چطور عادت هایی که میخوای رو در خودت ایجاد کنی ، اطلاعات زیادی هم بهت میده ❤️