2777
2789

۱۹سالمه تاالان سرم تو کتاب و درس بوده فقط ی تخم مرغ شکستن بلدم😐💔ب نظرتون چیکار کنم کلاس برم یا فیلمای اینستا رو ببینم اشپزی کنم؟ یا مامانم بهم یاد بده؟

اشپزی باید مراحل غذا درست کردنشو حفظ کرد؟چطوریه😭😂💔

کلیپ آموزش ببین عزیزم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینترنت در بیار 

این روزا با اینستا و ویدئو های آموزشی همه چ راحته 

خ وقتا میتونی دستور های من دراری در بیاری 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامانت بهت یاد بده بهتره 

اشپزی باید انجامش بدی  تا یاد بگیری 

یه بار شور میشه یه بار کم نمک یه بار میسوزه و....😂😂

تمرین کن یادمیگیری

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

هر غذایی خواستی گوگل بزن مثلا فسنجون نی نی سایت همه نظرات رو بخون

من اینجا فهمیدم برای روغن انداختن گردو باید دو سه ساعت رو گاز باشه واقعا جالب بود واسم

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

دستور پخت هر غذایی ک میخوای بپزیو یا از اینجا بپرس یا از مامانت کم کم درس کنی فوقش۲ بار خراب می‌کنی ولی بعد ی آشپز حرفه ای میشی

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
2790
2778
2791
2779
2792