2789
عنوان

بچم نفهمه🤕

512 بازدید | 19 پست

نگیدچرااینجوری میگی وبچته وفلان چون دیگ خسته شدم حال یه مادرخسته رو درک کنید سه سال ویه ماهشه بش بگی بشین نمیفهمه پاشو نمیفهمه ن پی پی شو بلده ن جیششو چن ماهه دارم باهاش تمرین میکنم اصلانمیگیره بچهای فامیل فوقش ده روز زودمیفهمن مثلابگم فلان چیزو برام بیار بازنمیدونه اون چیزچیه خسته شدم بردم دکترمیگه باش تمرین کنید خوچقدتمرین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتربردم نگف اوتیس داره کامل حالتشو شرح دادم براش

به نظرم چندتا دکتر اوتیسم هم ببر ، دیر صحبت کردن عجیب نیست ولی این‌که بشین پاشو نفهمه یک کوچولو عجیب، البته شاید تو خانواده شوهرت این بین بچه‌ها عادی باشه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
بدترین کار در حقش اینه ک تو ذهنت با بچه های فامیل مقایسه اش میکنی بزرگترین مشکل اینه

چون خسته شدم مقایسه نمیکنم ولی میبینم اونا تواین سن چ واکنشی دارن مثلا پسرخواهرم بش گفتم برو چراغو خاموش کن فوری رف بعدش گف دستم نمیرسه درحالی ک چهارماه ازبچم کوچکتره ولی بچم حتی نمیفهمه کلید چراغ کجاس ک بخاد بره

چون خسته شدم مقایسه نمیکنم ولی میبینم اونا تواین سن چ واکنشی دارن مثلا پسرخواهرم بش گفتم برو چراغو خ ...

میدونم خسته ای 

ولی گیرایی بچه ها با هم فرق داره 

دقت بزار روش بدون مقایسه بعد تصمیم بگیر 

بچه سه ساله واقعا بچه اس

شوخی؟ یعنی کسی از کوچیکی یادش نداده

بخدا نه مامانش نتوانسته بود یادش بده یعنی یه اخلاق های رومخی داره که نگم برات جوری که همه ازش بدون میاد اتیسمیم نیس پیش فعال ودو قطبیه  وفقط با محبت واخطار آروم میشه باید از یکی حساب ببره فعلا که آزمون حساب می‌بره ولی چون داره بزرگ میشه داره پرو میشه واقعا غیر قابل تحمله