2777
2789
عنوان

در انتهای شب

213 بازدید | 24 پست

بیاید نظرتونو درمورد ماهی و ثریا بگید به نظرتون ثریاضعیف بود ؟چرا

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیلمنامه ضعیف و بی محتوا و چرت

نه البته اصلا  چرت نبود 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

حالا ما بگیم چی میشه ثریا ضعیف نبود کمبود محبت و حامی داشت اگه اونم خونواده حامی داشت شاید صیغه نمیشد ولی زن هرچقدر قوی بازم ب محبت و همدم نیاز داره 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

فکر میکنم تنها پیامش همین بود که با کسی ک تازه یه رابطه رو تموم کرده وارد رابطه نشید

و همچنین وقتی تازه رابطه رو تموم کردین خیلی زود وارد یه رابطه جدید نشید

(    )
ار شخصیت ثریا اصلا خوشم نمیاد خیلی اویزونه نمیدونم چجوری بگم خیلی شله

ولی دو نوع زنو خیلی قشنگ نمایش داد این فیلم 

شما از فیلمنامش پندی اموختین؟

خیلیا همین فیلمو زندگی کردن خیلی واقعی بود شخصیت هاش کاملا مثل آدمای  دور و بر مونه 

مثل گناه فرشته بود.. تو هر دو آقا تجربه ی صیغه رو داشتن.. تو هر دو خانم چراغ سبز به مرد قبلی زندگیشون نشون دادن ولی وارد رابطه ی جدی نشدن.. تو هر دو به خاطر بچه به هم فرصت دوباره دادن.. فقط تو گناه فرشته یه کم فیل نامه طولانی تر و جنایی تر بود..

فکر میکنم تنها پیامش همین بود که با کسی ک تازه یه رابطه رو تموم کرده وارد رابطه نشیدو همچنین وقتی تا ...

دقیقا 

خیلیا همین فیلمو زندگی کردن خیلی واقعی بود شخصیت هاش کاملا مثل آدمای دور و بر مونه

چرا من حتی یکی از این خیلیارو اطرافم نمیبینم جدا

عجیبه

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
چرا من حتی یکی از این خیلیارو اطرافم نمیبینم جداعجیبه

نمیدونم مگه دعوا داری باهام اینجوری میگی ؟😅