2777
2789
عنوان

تک نیت💚❤

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 139 پست
ببخشید حس معمولی یعنی چی؟یعنی علاقه داره اما متوسط؟ازدواج دارم باهاش؟مرسی عزیزدلم

بله ۵۰/۵۰

نه متاسفانه احتمالش کمه

پسرخاله مجرد دارین؟یا پسردایی؟که از خودتونم تقریبا ۵ سال بزرگتر باشه؟

اگر اره که با اون ازدواج میکنی

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسش چیه؟از بلاک درمیاره کی؟ازش خبری میشه جواب ایمیلم میده؟

معمولی

بله

بله

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
علاقه داره ؟

اره

عزیزم انجام دادم ببین حسش بهم چیع؟

مرسی گلی

حسش خوبه شمارو خانوم محترم و با شخصیتی میدونه اگر هم بیاد جلو برای ازدواج و خاستگاریتون میاد🥺💖

بله ۵۰/۵۰نه متاسفانه احتمالش کمهپسرخاله مجرد دارین؟یا پسردایی؟که از خودتونم تقریبا ۵ سال بزرگتر باشه ...

آره دارم ولی اخه دوسش ندارم اصلا😭

سال تا سال هم نمیبینمش . یه شهر دیگه هستن اونا 

ببخشید م بهم پیشنهاد رابطه میده حتما؟ همون وعده۴؟

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

عزیزم انجام دادم ببین حسش بهم چیع؟

اونم اقای با شخصیت و خانواده دار و محترمیه😍کاملا به هم میخورید

مرسی گلیحسش خوبه شمارو خانوم محترم و با شخصیتی میدونه اگر هم بیاد جلو برای ازدواج و خاستگاریتون میاد ...

میشه بگین امسال پیشنهاد میده؟ ازدواج میکنیم؟ الان با کس دیگه ای هست؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
باش ازدواج کنم عاشقم میشه؟خیانت میکنه؟

نه

اره

آره دارم ولی اخه دوسش ندارم اصلا😭سال تا سال هم نمیبینمش . یه شهر دیگه هستن اونا ببخشید م بهم پیشنها ...

و اینکه عزیزم میشه بهم بگی م کِی بهم پیام میده؟

کِی دیدار داریم؟

مرسی عزیزدلم 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

کیس بهتر سه سال دیگه؟میشناسمش؟

یه اقایی با درامد بالا و با شخصت…همه چه تموم خلاصه😂از اون جنتلمنا

به خارج کشور هم رفت امد داره بیشتر دبی