2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از سوال گذشته مطمئنم دوسم نداره همینجوری یکی باشه کاراشو کنه بزنه تو سرش و عقده هاشو روم خالی کنه مردی اگه زنی دوس داشته باشه مشخصه نیاز نیست بیفتی دنبالش بفهمی اون خودش نشون میده 

چطوری بفهمیم اصلا نمیشه فهمید واقعن

عزیزجان دوست داشته باشه با رفتار مشخصه اگه کتکت نمیزنه خیانت نمیکنه اشغال نیست دروغگو نیست ازت چیزی دریغ نمیکنه خرج میکنه به خودت خانوادت احترام میذاره معلومه 

عزیزجان دوست داشته باشه با رفتار مشخصه اگه کتکت نمیزنه خیانت نمیکنه اشغال نیست دروغگو نیست ازت چیزی ...

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده اینکه گفتم عاشقمی یا دوستم داری گفت دوستت دارم قبلا هم یکیو میخواست ولی کلا درگیر شدم

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده اینکه گفتم عاشقمی یا دوستم داری گفت دوستت دارم قبلا هم یکیو میخواست ولی کلا ...

همه مردا قبلا عاشق یکی بودن آنقدر عمیق باغچه بیل نزن بالاخره چندتا کرم ازش میزنه بیرون بیخیال 

2790
2778
2791
2779
2792