2777
2789

چه کاریه کردن واقعا جوون ها بیکار موندن اینا تا ۴۵ سال برمیدارن بیچاره بچه ها به جای استفاده از نیروی جوون و فعال که هم دوره سن خودشون باشن باید دو سه ده قبل رو تحمل کنن سر کله بزنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف مفت نزن 

فامیلای من جوان هستن .‌دبیرن . راضی نیستم ریختشونو ببینم . بدبخت بچه ها . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خاک تو سرشون ی زمانی کلا نهضت و حق التدریس استخدام کردن الانم ۴۰ ساله هارو 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

چه زشته حرفتون یکی دوست داره ۵۰ سالگی بره دانشگاه کسی که توی این سن دبیر شده و آزمون قبول شده خیلی زحمت کشیده و حقشه وگرنه کاری نداره وقتی سرت تو کتاب و درس هست آزمون قبول شی اون آدم چند سال درس و کتاب و گذاشته کنار انقدر پشتکار داشته که بشینه بخونه 

اتفاقا ما یه دبیر داشتیم سن بالا بهتر از جوونا تدریس میکرد

دبیر جوون بچه ها رو بهتر میفهمه حوصله صبرش بیشتر خلاقیت تو تدریس داره چون جوونه حو صله داره روش  جدید خلق کنه برای تدریسش

بعد تو کنکور بالای ۲۴ نمیتونه بره فرهنگیان

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بزرگوار کارشناسی شده اس.  هیچ مشکلی نیست

پس با صحبت شما باید نتیجه گرفت خانم های ۴۰ سال به بالا نباید ازدواج کنند و بچه دار هم نشن

و البته مادران بالای ۴۰ و ۴۵ سال رو باید طلاق بدن چون حوصله بچه و زندگیشون رو ندارند

واقعا بهتر نیست یه مقدار از ذهنتون هم کمک بگیرید و فقط از روی حسادت و بخل نظر ندید؟  

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
چه زشته حرفتون یکی دوست داره ۵۰ سالگی بره دانشگاه کسی که توی این سن دبیر شده و آزمون قبول شده خیلی ز ...

من کاری ندارم ولی میدون برای جوون ها خالی کنن این همه جوون با تحصیلات عالی و مرتبط داریم که بیکارن اول زندگیشونه اینا برن سرکار بهتره

هرچیزی ب وقتش قشنگ و لذت بخشه. ی شهر کوچکی زندگی میکردیم.همیشع آرزوم بود برم مرکز شهر.حالا ک‌خریدیم ولی اصلا لذت ندتره برام.چون اگر این خونه رو ده سال پیش داشتیم یا۱۵سال قبل خیلی احساس خوب داشتم.معلنی ک ۴۰سالگی معلم شده،اگر سن۲۵سالگی۳۰سالگی معلم بود چقدر بهش حال خوب میداد.

بزرگوار کارشناسی شده اس. هیچ مشکلی نیستپس با صحبت شما باید نتیجه گرفت خانم های ۴۰ سال به بالا نباید ...

من چه حسادتی کردم میگم عرصه رو برای جوون ها باز کنید بچه ها دوست دارن با نسل خودشون جوون سر کله بزنن نه با سن مامان بزرگشون بعدا کلا تفکرات یه بچه ده ساله با یه خانم ۴۰ ساله زمین تا آسمونه بازدهی یه خانم ۴۰ ساله با ۲۲ ساله هم همینطور مغز بعد پنجاه سال دیگه اون بازپروری قبل نداره