2777
2789
عنوان

شما بودین چی می گفتین

122 بازدید | 23 پست

تا حالا شده نامزدتون بی حوصله جواب بده و همش امتحانتون کنه 

مثلا بگه پول داری بزنی بعد بگی چقدر بگه نمیخواد 

بعد بگی چیشد جور شد 

بگه جور بود 🫴

انگار میخواد امتحانتون کنه 

در حالی که صدبار تا حالا ازتون چیزی خواسته یا پول کم داشته بهش دادین 

یا مثلا مبهم جواب بده و بی حوصله مثلا بگی رفتی فلان جا چطور بود 

بگه نرفتم 

بگی چرا 

بگه دیگه 😐

چرا اینجورین چجوری من جواب بدم ب نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من که کاری نکردم ناراحت شه از بی پولی ناراحت بود دیشب و عصبی بود اما با من چرا اینجوریه

خب پس گله کن بگو این جوری رفتار میکنی من یه جور دیگه برداشت میکنم دوست ندارم این جوری باشه 

خب پس گله کن بگو این جوری رفتار میکنی من یه جور دیگه برداشت میکنم دوست ندارم این جوری باشه

بعد شاکی میشه چرا غر میزنی 🥲

شما بودین بعد دیگه که نوشته بازم پیام میدادی یا سکونت میکردی خودش خوب شه

نه ولی اونم برام چیزی گرفته

اون جدا،ولی پولی ک میگیره باید پس بده اینارو الان متوجه نمیشی تا نری تو زندگی خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی مهمه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
اون جدا،ولی پولی ک میگیره باید پس بده اینارو الان متوجه نمیشی تا نری تو زندگی خیلی بیشتر از چیزی که ...

اها راست میگی چه مشکلاتی ب وجود میاد چون من اونو و خودم ی نفر میدونم یعنی بهش بتونم کمک میکنم ولی اینکه اون هنوز منو نشناخته و امتحانم میکنه ناراحتم کرد

اها راست میگی چه مشکلاتی ب وجود میاد چون من اونو و خودم ی نفر میدونم یعنی بهش بتونم کمک میکنم ولی ای ...

نه عزیزم این فکر اشتباهه،منم همینحوری ام میفهمم چی میگی،میگم جیب زن و مرد نداره ولی واقعا در واقعیت باید طور دیگه ای بود،در ثانی الان بهترین زمان واسه شناخته اگه طرف دنبال قیافه گرفتن یا مدام امتحان کردنه بسنج شاید واقعا اخلاقشه،شاید امتحان نیست انتظار داره واقعا بهش پول بدی یا هر چیز دیگه خوب بررسی کن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد