2789
عنوان

اگزما

79 بازدید | 14 پست

دخترم یکسال و چهار ماهشه اگزمای شدید داره

دکتر براش پماد و دارو داده اما تاثیر نداره

چند تا دکتر رفتم همه هم تشخیصشون یه دارو و پماد بوده

کسی تجربه نداره در این مورد؟

یا راه حل درمانی که بچم زودتر خوب بشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علاوه بر پماد و دارو غذایی که میخوره هم باید اصلاح کنی ، گوجه ، ادویه، بادمجون و خیلی چیزای دیگه رو ...

گرمیجات، سرخ کردنی ها ، شکلات و....

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
علاوه بر پماد و دارو غذایی که میخوره هم باید اصلاح کنی ، گوجه ، ادویه، بادمجون و خیلی چیزای دیگه رو ...

همه ی اینا رو هم قطع کردم منتها نمیدونم چرا خوب نمیشه

من الان چند ساله کل بدنم درگیره بیشتر پشت کمرم هست خوب که نمیشه ولی تا حد توانم کنترلش میکنم ، در ضمن لباسهاشم با مایع لباسشویی مخصوص کودک بشور که عطر نداشته باشه 

من الان چند ساله کل بدنم درگیره بیشتر پشت کمرم هست خوب که نمیشه ولی تا حد توانم کنترلش میکنم ، در ضم ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی هاتون

اونوقت شما چجوری کنترلش می‌کنی ؟

عزیزم نگران نباش به مرور خودش خوب میشه فعلا فقط داروهایی که دکترمیده استفاده کن دختر منم  از نوزادی داشت تا سن ۸ سالگی العان ک ۱۰ سالشه خوب شده  ، منم خیلی داروها استفاده کردم  دکتر گف کم کم که به بلوغ برسه خودش خوب میشه همینطورم شد..

توی حموم شوینده مخصوص استفاده کن ،لیف به بدنش اصلا نزن،قبل و بعد حموم پوستشو چرب کن حتما خیلی تاثیر داره، یسری منع غذایی هم داره مثل ادویه های تند ،سس، توت فرنگی، پرتقال و ... ک دکتر ب دختر من گف

ممنون عزیزم بابت راهنمایی هاتوناونوقت شما چجوری کنترلش می‌کنی ؟

گرمی نمی‌خورم  مثلاً یه کوچولو انبه بخورم نابود میشم ولی خنکی میخورم ، مواد شست و شوی لباسم  و بدنم با بقیه فرق داره ، جدیدا چای ترش میخورم خیلی بهترم فعلا با همین ادامه میدم بخاطر همین نیاز نیست زیاد پماد بزنم چون این پمادا کورتونه و ضرر داره

خب وقتی خوب نمیشه یبار ببرین ازش آزمایش بگیرین ببینین به چی حساسیت داره که اینجوری میشه

برای آزماش اگزما میتونین برین کلینیک صبا که کلینیک مخصوص اگزما هست و حتما کمکتون میکنن 

آدرسش خیابون کارگر شمالیه

تلفنشم 021-86052472