2777
2789
عنوان

فلش کردن گوشی

453 بازدید | 6 پست

گوشیم ب شدت هنگه و حافظه خالی نداره همش مینویسه حافظه پر است هیچی اهنگ و برنامه ندارم فقط چند تا عکسه 

اگه بدم فلش کنه خوب میشه؟؟

و اینکه ذخیره های ایتام از بین میره؟ ک داخل خود برنامه ذخیره کردم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

درود،

اگه نگران اطلاعاتتون هستید قبلش بکاپ بگیرید...

تمامی گوشیا توی بخش های تنظیماتشون بکاپ کلی دارن که شما چه آفلاین چه آنلاین میتونید بکاپ بگیرید...

و بعد هم بستگی به مدل گوشیتون داره...

دلایل مختلفی به وجود هنگ هست...

اگه گوشیتون قدیمیه پس این امر طبیعیه چون گوشی های قدیمی برای برنامه های جدید طراحی نشدن...

سیاستی که متاسفانه سازنده های برنامه ها و گوشی ساز ها دارن اینه که هر برنامه ای با اپدیت کردن منابع بیشتری از گوشیتون رو استفاده میکنه...

این سیاست برای اینه که افراد گوشیاشونو عوض بکنن...

برای همین اگه گوشی هیچ وقت به اینترنت وصل نشه و برنامه هاش اپدیت نشه شاید هرچقدر ازش استفاده بشه مشکلی پیش نیاره...

این یک دلیل بود گفتم...

دلایل دیگه میتونه سخت افزار ضعیف...وجود ویروس و Cache های بلا استفاده و خیلی چیزاست...

فلش هم مورد خوبیه اگه گوشیتون ویروس و یا بدافزار و یا برنامه مخرب و Cache های نرم افزاری داره که غیرقابل دسترسی هست

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

من گوشیم رو بار ها عوض کردم، فلش کردم، رام کاستوم ریختم ولی چون بکاپ داشتم کپی همون اطلاعاتو همیشه دارم...

شماهم بکاپ یا پشتیبان گیری کنید و بعد از اینکه فلش کردید اطلاعاتتونو برگردونید...

چندتا راه هم میدم برای اینکه حافظتون خالی بشه...

اول اینکه به مدیریت برنامه ها برید و حتما پاک کردن حافظه پنهان یا Clear Cache بیشتر برنامه هارو انجام بدید...

دوم حتما گوشیتونو با آنتی ویروس خود گوشی و یا برنامه های انتی ویروس یک تست بزنید ببینید مشکلی از برنامه ها نداره و یا ویروسی وجود نداره...

سوم از کارت حافظه استفاده کنید و یا ویدیو و عکسایی که نیاز ندارید رو به یک بکاپ آنلاین و فضا های ابری بفرستید....

چهارم فایل های دانلودی که نیاز ندارید رو پاک کنید و یا برنامه های غیر ضروری

با تمامی این اوصاف اگه مشکلتون حل نشد به فکر جدی برای فلش باشید

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...