2789

در خدمت باشيم🤗

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ميتونم شماره بگيرم لطفا

من مشهدي ام تور ندارما😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

اگر دنبال یه تور مشهد با قیمت مناسب میگردید که هتل های باکیفیتی داشته باشه و در عین حال قیمت هاشم خوب باشه پیشنهاد میدم به آژانس ایران دهکده هم یه سری بزینید، قیمتای عجیب دارن و کیفیت توراشون خوبه 02144447358

اینم سایتش هست اگه خواستین یه سری بزنید و قیمت ها رو مقایسه کنید https://irandehkadeh.com/tour.cfm?id=122

اگه همسفرا خوب باشن خوش میگذره به نظرم . .

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت تور اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون تور گرفتم کانتراش خیلی پیگیر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز   تور ارزون و خوب  26709011