2777
2789
عنوان

موج های آبی😍😂

1875 بازدید | 45 پست

بچههه ها بیاین از تجربه هاتون بگید و خاطره هاتون و خلاصه هرچی بدی و خوبی داره..

من از بچگی مشهد زندگی میکردم ولی ی بارم نرفتم و آخرم رفتیم ی شهر دیگه الان برای مسافرت میخایم بریم و با خانواده بریم موج های آبی ولی خب تاحالا نرفتم و دوس دارم بدونم چجوریه

عاشق ارتفاع،آب و حرکت تندم و هیجانم اصن حالم انقدر خوب میشه

فقط برای سقوط آزادش استرس دارم ولی بازم میخام برم و میگن فقط اولش ترس داره و ب بعدش دیگه هرچقدر دلت بخاد میری و نمیترسی

بعد اینکه ی سوال ممکنه غرق شی چون شنا بلد نیستم؟🙂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و یه چیز دیگه اینکه من انقدر عاشق ارتفاعم با ۱۶ سال سن که حتی دلم میخاد بانگی جامپینگ و پاراگلایدر و ... اینا سوار شم اگه شرایطش پیش بیاد حتی سقوط ازاد پارک ملت تهرانو هم سوار شدم خیلیی حال میده

من ۱۰ سال پیش بچه بودم دسته جمعی رفته بودیم زیارت بعد موج های آبی همه رو بردن جز بچه ها در صورتی که اون موقع هم برای بچه ها داشت 

خلاصه هیچ خاطره ای از خوده موج های آبی ندارم ولی برو خیلی هیجان انگیزه در حدی که عمه بزرگم میخواسته خودشو خفه کنه 

و یه چیز دیگه اینکه من انقدر عاشق ارتفاعم با ۱۶ سال سن که حتی دلم میخاد بانگی جامپینگ و پاراگلایدر و ...

منم دقيقا 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

یعنی چی خودشو خفه کنه🤣مرسی که گفتید

جوگیر شده بود 

فکر کن با ۵۰ و خورده ای سن همه چی چروکیده جرعت میکنه ی طونل وحشتش رو سوار میشه بعد آخرم نزدیک بود بمیره اما متاسفانه قسمت نبود