2777
2789

حق داری به دل بگیری

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوبار تایپک زدیاااا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

هعی☹تولد منم واسه کسی مهم نیست البته من نامزد ندارم

انقد دلم میخواد واسم تولد بگیره کسی☹ولی خودم که نمردم از پارساله واسه خودم کیک سفارش میدم امسالم قصدشو دارم

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

منم تاحالا تولدنداشتم 🥲

عه راستی تولد مبارک حواسم نبود تبریک بگم😀خوب خودت تولد بگیر مثلا من پارسال پول داشتم کیک خریدم رفتم کافه دوستامم دعوت کردم ولی امسال چون چند ماهه بیکارم پول ندارم. میخوام کیک بازاری یا کروسان بخرم فوقش ۳۰تومن بشه با شمع و فشفشه برم جنگل یا کنار دریا عکاسی کنم با گوشی😍بنظرم شماهم یه تولد واسه خودت بگیر به خودت کادو بده. من همه مناسبتا به خودم کادو میدم😁

اخه من اولین تولدیه نامزدی هستم

حق داری ناراحت باشی بایدم یجوری ابراز کنی ولی من نامزد ندارم نمیدونم باید چطور رفتار کرد این موقعا

ولی کلا نظرم اینه آدم باید برای خودش کاری کنه که خوشحال بشه

نمیشه تا ابد منتظر بقیه بمونیم