2777
2789
عنوان

واژینوپلاستی

7166 بازدید | 42 پست

سلاام خانمایی ک تجربه دارید راهنمایی کنید من ۱۶روزه که واژینوپلاستی انجام دادم احساس میکنم تقریبابخیه هام جوش خورده بافت واژنم خوب نیست بایدخیلی مواظب باشم تواین ۱۶روزهم فقدخوابیدم همش استراحت کردم میخام پاشم دیگ کاارموکنم دوتابچه کویچک دارم دخترم ۶ماهشه میترسم بغلش کنم فشاربیاد ازداخل پاره شن تاحالامادرم همش کارامومیکرد حالادیگ خسته شده میگ میخام برم ولی من هنوز میترسم بشینم یاخموراست شم یا دخترموبغل کنم  بخوابونمش بنظرتون چیکارکنم دیگ وقتشه یاهنوز زوده بازم استراحت کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم کم پاشو دیگه باید عادت کنی 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

ای بابا آروم آروم بلند شو راه برو زخم بستر میگیری

خخخخ دقیقا کمردرد گردن دردگرفتم دیگه 

انقد سراین بازشدن بخیه هام اذیت شدم ک مثه چی میترسم دوباره جوش نخورن واژنم خراب شه

چقدر هزینه شد؟ ازاد ؟ یا با بیمه ؟بیمتون چیه؟

لابیاپلاستی و واژینوپلاستی باهم ۱۱دکترگرقت بعدتونامه بیمارستان برام زد افتادگی مثانه بیمارستانم ۶تومن گرفت

بیمم تامین اجتماعی مشاغل ازاده

زیبایی ازادحساب میشه اگ تومطب بخای برات انجام بدن کمتر درمیاددیگه هزینه بیمارستان نمیدی

ببخشید گلم دیگه به حالت اول برنمی گرده تنگ میمونه

نمیدونم بخدا دوماه دیگه بایدبهت بگم😬😅من گشاد نبود من جرخورده بود سرازایمانم خیرندیده ماما بخیم نزد دکترم گفت تااون ته کانال واژنت پاره شده بود