2777
2789
عنوان

موکللل

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 82 پست
خب سوالت چیه

میشه بگی دوسم داره یانه؟راجبم چی فکرمیکنه

کلا هرچی متوجه شدی بگو لطفا

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

دقیقا

بعد اصلا این‌طوری نیست. مثلن یک نفر بیاد بگه من موکل دارم بیا سوالتو بپرس 

من با یک خانمی بودم جن مسلمان داشت. می‌گفت برا احضارش. اول می‌ره حمام غسل می‌کنه. بعد نماز مخصوص میخونه. عود روشن می‌کنه. سفره و آینه میندازه. لباس مخصوص چادر داره. کجاییییییی چی ۱ ساعت طول می‌کشه. بعد هزینه گرون چون اون موکل در قبال کاری ازش چیزهای گرون میگیره.  اینا هم ساده هستن باور میکنن طرف موکل داره. میان ازش سوال میپرسن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله دوستت داره بهت فکر میکنه

خصوصیات ظاهریشو میگی؟باهاش برم تورابطه؟

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

بعد اصلا این‌طوری نیست. مثلن یک نفر بیاد بگه من موکل دارم بیا سوالتو بپرس من با یک خانمی بودم جن مسل ...

پسر دایی من موکل داشت اونم زن ! جن زده شده بود فقط عذاب می‌کشید خودم خونه داییم اینا ک بودم شب ساعت ۱ فقط ناله میزد عذابش میدادن

نسبتاً قد بلند مومشکی .خوش تیپ

همش اره ولی رنگیهه 

تو رابطست؟باهاش اوکی شم؟

راجبم چی فکرمیکنهه