2777
2789
عنوان

کیا اینجا بوی خوبی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 78 پست
اون لوسیون عربی ک میگین خوشبو هست رنگش صورتی من می‌خوام بگیرم دو دلم زن داداشم راضی بود

عکسشو گذاشتم 

بوش عالیه 

ماله من رنگش قهوه آیه هست داداشم رنگ صورتی رو برداشت 

هر دو رایحه بوی خوبی. دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم سمت ما پیدا بشه قشمیم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اهان این شد بوی ورق نو میدی پس به به😂❤️❤️

نه کهنهههه🤣😁ولی تمیز نه سرفه ای😁

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

به نام خدا اب

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همه بدنشون یه بوی خاصی داره که خودشون متوجه نمیشن بقیه متوجه میشن ولی

بوی خوده بدن خیلی خوبه نیم ساعت بعد حمام که میای و عرق نکردس.

افرین دقیقا و خودمم عاشق بوی مامانمم

منم از جنوب میگیرم تو عطاریا دارن چون رفت و آمد دارم به جنوب همیشه ادکلن و اینجور چیزا رو از جنوب می ...

خیلی سلیقه ایه  عطراب جنوبی ولی میمونه بوش باز میشه اینقدر شامم اینجا از بوهای عربی پر شده .عود و بخورات و گشته خیلی به بو حساسن یه اسپری هست برای ملحفه مخصوص عطر فروشیای عربیه اومدی حتما بگیر من به مبلام میزنم