2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

477 بازدید | 12 پست

بچه ها من مدتیه تو اقدامم و سونوها و آزمایشام مشکلی ندارن و همه چی نرماله ولی باردار نمیشم

خیلی خسته شدم از حرف اطرافیانم سه ساله ازدواج کردم تا سال گذشته خودمون جلوگیری کردیم الان دلم به شدت بچه میخواد خیلی تنهام  هیچ دوستی ندارم چون همسرم مخالف رفت و آمد با دوستام هست

خیلی نا امیدم خواهرم بهم میگه همکارام تا اراده میکنن باردار میشن تو چرا اینجوری هستی این روزا هر کسی رو میبینم راجع به بچه اوردن باهام حرف میزنه خسته شدم از حرف آدما چیکار کنم 

ژل یا تف‌ و این چیزا میزنی؟ شوهرت سیگاری چیزی مصرف نمیکنه؟؟ استرس ندارین؟؟ تغذیه ت مناسبه؟؟

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اولا تو برای دیگران زندگی نمی کنی... دوما حتما حکمتی داره که بچه دار نمی شی... تو که دلت بچه ناسالم نمی خواد درسته؟ پس به خداوند اعتماد کن و صبور باش

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

از اینکه لوله هات بسته نیستن مطمنی؟؟؟دوستم شبیه شمابودعکس رنگی گرفت بازشد باردارشد

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

ژل یا تف‌ و این چیزا میزنی؟ شوهرت سیگاری چیزی مصرف نمیکنه؟؟ استرس ندارین؟؟ تغذیه ت مناسبه؟؟

نه هیچ ژلی استفاده نمیکنیم عزیزم همسرم تا یکی دو ماه پیش قلیون هم نمیکشید اما الان دو ماهه میبینه نتیجه ای نداده قلیون میکشه بعضی وقتا ویتامین سی هم میخوره

استرس خیلی دارم 

از اینکه لوله هات بسته نیستن مطمنی؟؟؟دوستم شبیه شمابودعکس رنگی گرفت بازشد باردارشد

بله این ماه میخوام برای عکس رنگی اقدام کنم باید روز بعد از پاکی مراجعه کنم

نه هیچ ژلی استفاده نمیکنیم عزیزم همسرم تا یکی دو ماه پیش قلیون هم نمیکشید اما الان دو ماهه میبینه نت ...

استرسو از خودت دور کن یه محیط آروم برا خودت بساز بعدم اگ اعتقادی به چله و اینا داری چاه زیارت عاشورا بردار حتما و اینکه زیاد تو فکرش نباش هر چیزی‌حکمتی داره به خدا اعتماد کن از ته قلبت 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)