2777
2789
عنوان

خاستگار دزدی

242 بازدید | 11 پست

پسره خاله مامانم ۴سال پیش قصد داشت که بیاد خاستگاری من زن‌داییم میفهمه و نمیزاره پشت‌سر ما بد میگه و بهش میگه که بیا خودم بهت دختر میدم الان ۱ساله که از هم طلاق گرفتن فقط خاستم بگم اگه بدل و حسود باشیم خدا جوری میزنه که ندونیم از کجا خوردیم🙌🚶🏻‍♀️ زن‌داییم کلا ذاتش خرابه خیلی پشت سر ما کارا و حرفا زده خداروشکر میکنم که الان باهاشون قطه رابطه هستیم

کارما

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یکی بود شاید باور نکنید اما خواستگار برای خواهر شوهرش میومد راه اون میزد می برد برای دختر خودش جالب اینجا بود یکی از خواستگار که برده بود جواب کرد بعد خواهر خواستگار گفت جوری رفتار کرد که ما فکر کردیم دختر شو میده خلاصه چند خواستگار اون پروند بعد دخترش ازدواج کرد اما نا موفق بود توی عقد طلاق گرفت یه خواستگاری برای خواهر شوهرش میاد اون راه زد برد برای دختر خودش ازدواج کردند اما بعد یک سال دختر طلاق گرفت دوباره نامزد کرد طلاق گرفت خلاصه بعد سه ازدواج نا موفق ازدواج کرد اما خوب اون چیزی هم که می خواستند نشد 

نمیدونم چرا اینجور ادم ها از خدا نمی ترسند