2777
2789
عنوان

بارداری

111 بازدید | 25 پست

خانما باردار خون لانه گزینی به چه صورت ؟؟

من این ماه امپول hcg زدم دوفامد و لتروزول و مصرف کردم باید ۶روز پیش پریود میشدم خیلی کمر درد و دل درد داشتم و حسابی تخمکم درد میکرد 

فقط میخوابیدم

هی انگار میخواستم پریود شم ولی نمیشدم دردام عین پریود بود 

الان روز هفتم هستم دیشب خون دیدم فقط نمیدونم ربطی اصلا به لانه گزینی داره یا پریودم 

البته خیلی امیدوار نیستم چون هر دفعه که ذوق میکنم میخوره تو ذوقم 

نمیدونم والا از تجربه هاتون بگید 

دیشب شوهرم میگفت فدای سرت غصه نخور این ماه نشد ماه بعد من بیشتر ناراحت میشم بخاطر شوهرم میگم بچه دوست داره البته من خودمم عاشق بچم 

اون بنده خدا میگه ول کن چقدر فکر میکنی بهش خدا بخواد خودش میده نمیدونم 

بعد دوستم خیلی سریع بچه بدنیا اورد اصلا بلد نیست بچه رو چجوری نگه داره حس میکنم هر چی عاشق بچه باشی خدا دیر تر بچه میده به ادم

بعد این دوستم شوهرشم دوست نداره اصلنم بلد نیست چجوری رفتار کنه ولی میگم خوشبحالش حداقل بچه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم 🥺 ایشالا باشی گلم قربون حکمت خدا برم اونایی ک نمیخان خدا بهشون میده خیلیام سالها منتظرش ...

اره واقعا من به این خیلی اعتقاد دارم دختر دایم بچش یکسالشه 

هی عکس میزاره هی قربون صدقش میره میگم خوش بحالش یه وقتایم اعصابم خورد میشه 

حس میکنم من هر چیزی از خدا میخوام باید دعا کنم 

هیچی و همینجوری نمیده بهم

پریود کامل یا لک بینی؟

ببین نمیدونم واقعا پریود هست یا نه میاد ولی قهوه ای ولی لخته نداره تازه که میاد حالت ابکیه بیشتر نمیدونم والا ولی کمرم درد داره یکم 

منم الان علائم پریودی دارم درد شکم و کمر هی می‌گیره ول میکنه ولی 9روزه از پریودم گذشته ولی خبری از پریودی نیست😐 بی بی چک هم تا روز ششم منفی بود دیگه نزدم 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یک جمله تحمل کرد؛ ”خدایا” میدانم که می بینی …
چن وقته اقدامی عزیزم

زیاد نیست شاید ۶،۷ماه البته دو ماهه تحت نظر دکترم اقدام به بارداری میکنم امپول میده بهم و قرص و با دوفامد پریودم منظم هستش

از خاله هام هیچی به ارث نبردم جز پلی کیستیک بودن😕

ببین نمیدونم واقعا پریود هست یا نه میاد ولی قهوه ای ولی لخته نداره تازه که میاد حالت ابکیه بیشتر نمی ...

من خودم باردار ک بودم تا دو روز لک بینی داشتم

تنها راه فهمیدن ک بارداری از نوک سینه اس ،اگر ب لمس حساس شده باشه و یکم سنگین شده باشه قطعا بارداری