2777
2789
عنوان

میکروب معده

9026 بازدید | 12 پست

بچه ها یه هفته هست دل و رودم میپیچه،روزای اول فقط صبح هاقبل از دفع کردن میپیچید بعد خوب بود الان معدم درد میکنه،باخوردن کمترین غذاسنگینه،اسهال استفراغ هم دارم،قرص تهوع خوردم،ولی حالت تهوع دارم،بنظرتون ممکنه میکروب معده باشه؟

من اینجوری میشم تابستونا. ولی باشدت کمتر. میگن عفونت روده ست.بخاطرمیوه ها

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تیر ماه هم اینجوری شده بودم که یه هفته ای خوب شد،ازمایش مدفوع دادم غذای هضم نشده داشتم،دکترم گفت استرسی نباید بشی،گفت اگه دوباره برگشت،ازمایش مدفوع بده که التهاب روده رو چک کنیم،ازمایشم۳هفتهدیگهجوابش میاد

من میکروب معده داشتم فقط با آزمایش مشخص میشه قرصاش هم‌کلاریترومایسین روزی دوتا آموکسی سیلین روزی چهار تا دوتا صبح دوتا شب و قبل از قرص ها پنتوپرازول ۲۰ میخوردم ریشه کن شد خوب شدم میوه و غذای چرب هم اصلا نمیخوردم تا خداروشکر خوب شدم البته یک سال کشید تا خوب شدم

سلام اره خوب شدم کامل,اخرش فهمسدسم از استرس شدید بوده,فمی لاکت خوردم کپسوله خوب شدم

سلام ببخشید امکانش هست با پیام راهنماییمون کنید و  منم مدام دکترم میگه استرس اما واقعا سوزش در پشت و گاها ناف اذیتم میکنه و این شرایط بعد ۱۰ ماه بیماری هست و اگه امکانش هست درخواست میدم لطفا با پیام راهنماییم کنید . متشکرم