دوست دوساله هست خودش یه پسره رو ۸ ماه نگه داشت هی میگفت نمیخوام میگفتم اگه نمیخوای که خطت رو عوض کن این بنده خدا رو هم وابسته خودت نکن از اینا که بگذریم هی هروقت صحبت میکرد با من هی میگفت کاش شوهرکنم کاش شوهر خوب کنم ینی همش حرفش شوهر بود حالا چن ماهی هست با یکی دیگ غیر این پسره که گفتم عقد کرده حالا گیر داده به من شب زنگم زده میگه چکار میکنی میگم میخوام بخوابم میگه کسی کنارته میگم داداشم میگه الان باید یکی دیگه کنارت بود. یا من با یکی هستم به خاطر یه مسائلی هنوز جور نشده هی میگه کی عقد میکنی نمیدونم یه روز دیگه میگه عشق چیه آدم باید با یه فلان طور ازدواج کنه دلم میخواد بشونمش سرجاش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا از کسی ک خیلی شوهری باشه یا خیلی دوست پسری خوشم نمیاد
و اگر ببینم کسی همه فکروذهنش دوست پسره یا همش فکر شوهر کردنه دوستیمو باهاش کمرنگ و حتی تموم میکنم
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /