2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سجین که بیشتر شبیه برنامه‌کودک بود

ترسناک ترین فیلم دابه ۴

راهبه خیلی چرت بود

احضار حداقل قشنگ بود ولی اونقدر نمیترسی

آنابل و ... که برنامه کودک هستن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

فیلم ترسناک سوسول بازیه باید تجربه بشه که چی ی فیلم ی ساعته ببینی دو تا جن میان جیغ میزنن یا یکیو تس ...

دیگه فیلم جواب نمیده باید عملی نشون بدن خودشونو،،😆😆

از غم ای کاش ها چشمم کبود

چند روز پیش یکی از همکارام گفت ی جایی تو انزلی هست ب اسم کلبه وحشت تا حالا هرکسی رفته اونجا یا مرده یا دیوونه شده، برام خیلی جالب بود شماهم شنیدید؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

_Possession Hannah Grace_siccin_smile_under Paris _sister Death_conjoring1-2-3_EVIL DEAd RISE_Talk t ...

الان این همه بود؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

_Possession Hannah Grace_siccin_smile_under Paris _sister Death_conjoring1-2-3_EVIL DEAd RISE_Talk t ...

هر وقت شب خونه تنها بودی.

12شب به بعد تنها، تو سکوت کامل و تو تاریکی نشستی فیلم ژانر وحشت دیدی اون حسابه

هر چند دیگه بیشترشون یا مهمترینشون رو دیدی احتمالا

ولی باید تو این شرایط ببینی برای همین میگی سوسول بازیه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

آره راس میگیییی😂

من خودم متاهلم، یه شب رفته بودم خونه مادرم کانجورینگ تازه اکرانش تموم شده بود خونه مادرم دیدم ماهواره نشون میداد.

شب ساعت2بود یه لامپ روشن بود

پدرم اتاق خواب بود، مادرمم هم کار میکرد، هم یه خورده نگاه میکرد هم با گوشی ور میرفت

منم داشتم نگاه میکردم ولی برام کوچکترین ترس و هیجانی نداشت برام عجیب بودن میگفتن کانجورینگ فلانه و فلانه.

تا اینکه پارسال یه شب تنها بودم خونه خودم ساعت 1شب بود، همه چراغهارو خاموش کردم، سکوت کامل، هندزفری گذاشتم و همون قسمتی که خونه مادرم دیده بودم رو دانلود کردم نگاه کردم.

اینم بگم من خودم 28ساله فیلم ترسناک میبینم یعنی دقیقا 95درصد فیلمهارو دیدم از 12سالگی.

بیشتر هم دقیقا تو همین شرایط میبینم

شوهرمم همیشه شبکاره خونه نیست

خدائیش ترسو هم اصلا نیستم از تاریکی و تنهایی و این چیزا بترسم😅

ولی وقتی فیلمو دیدم واقعا ترس زیر پوستی و هیجانش رو تجربه کردم

دیدم چقدر شرایط دیدن فیلم ترسناک فوق العاده موثره تو انتقال ترس و هیجان به مخاطب.