2777
2789
عنوان

چراااا

81 بازدید | 10 پست

چرا دقیقا لحظه ای که تصمیم میگیرم تا فردا شب نخوابم که فردا شب زود خوابم ببره، زود خوابم میگیره؟؟؟؟

خدایا من صب کلللی کار دارم دوش بگیرم لباس بشورم آشپزخونه رو ریختم باز مرتب کنم بانک برم کلاس برم. خدایا یا منو زود بیهوش کن و زود بیدار کن یا کمک کن تا فردا شب نخوابم😪😪😪

شما چرا نمیخابین؟ مگه فردا کاری ندااارینننن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معده ام خرابه

هزار تا چیز تو هم توهم خوردم

میترسم بخوایم بالا بیارم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
معده ام خرابههزار تا چیز تو هم توهم خوردممیترسم بخوایم بالا بیارم

من وقتی اینجوری میشم قرص یا شربت معده میخورم ک هضم بشه.  فلفل سیاه تو آب خنک میریزم میخورم. دمنوش نعنا میخورم 

حس خیلی بدیه. درک میکنم

من وقتی اینجوری میشم قرص یا شربت معده میخورم ک هضم بشه. فلفل سیاه تو آب خنک میریزم میخورم. دمنوش نع ...

بنظرت عرق نعنا اوکی نیشه؟آخه اینایی که گفتی نداریم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟