2777
2789
عنوان

چرا همش این خواب وحشتناکو میبینم

74 بازدید | 5 پست

سلام من الان چند روزه فقط یه خواب عجیب میبینم فقط عقرب میبینم اونم در خواب و بیداری و فکر میکنم واقعیه 

اولین بار دیدم یه عقرب بزرگ نشسته رو پتوم دومین بار خواب بودم شوهرم اومد بخوابه یهو از خواب پریدم یهو همون لحظه دیدم یه عقرب بزرگ رو دهنشه بعد ناپدید شد ،امروز رفتم با مهر و حلقه یاسین یکی برام خوند تا این خواب های ترسناک نبینم الان خواب بودم فکر کردم یکی تو یه بشقاب عقرب و حشره ریخت روم رفت باز از خواب پریدم اما عقرب های اون ریز بود،دیگه نمیدونم چیکار کنم 

برم دکتر اعصاب ،برم پیش یه آدم با تجربه محلی ببینه چم شده 

دقیقا این داستان از جایی شروع شده که رفته بودیم مسافرت یه خونه اجاره کردیم که حیاطش پشتی داشت با چند تا درخت و فضای ترسناک ،احتمالا از اونجا ترسیدم بگید چیکار کنم

ترکای قدیمی اعتقاد دارن اگر چیزی خورده باشی و کسی چشمش مونده باشه به خوردنیت..عقرب و مار میان ت ...

چیکار کنم به نظرتون ،مادربزرگی دارید که این مشکل منو بگید براش راه حل پیدا کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان