2777
2789
عنوان

این چشه یعنی😅

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 23 پست
اگ دیدی بجز شبا ۲۴ حواسش ب تو بود و آنلاین نبود زیاد موقعی ک ب تو میام میده بدون شدی درگیری ذهنیش بن ...

من نمی فهمم تایم آنش...

اما خب یک روز درمیان تقریبا زنگ میزنه چت هم خیلی کم اصلا نیست حتی

خب چیکار کنم؟😁

من نمی فهمم تایم آنش...اما خب یک روز درمیان تقریبا زنگ میزنه چت هم خیلی کم اصلا نیست حتیخب چیکار کنم ...

نکنه زن داره ....یا کارش زیاد طول میکشه

اگ خوشت اومده وارد رابطه با چهارچوب شو تا وضعیت پاتم اینجوریه قرار مدار خبری نیست وقت زیاده ولس شناختنش اندک اندک اگ تو هم در حد سرگرمی میبینیش ک ب مکالمه فقط بسنده کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ دیدی بجز شبا ۲۴ حواسش ب تو بود و آنلاین نبود زیاد موقعی ک ب تو میام میده بدون شدی درگیری ذهنیش بن ...

من یه اخلاق خیلی بد دارم جزئیاتش نمیگم

ولی خب مثلا نمی خوام باهام سرد بشه

با اینکه جدا میگم دوسش ندارم اما از طرفی انگار می خوام نگه دارم از این جهت میگم ربطی به علاقه نداره چون برای بقیه هم همینم

نکنه زن داره ....یا کارش زیاد طول میکشهاگ خوشت اومده وارد رابطه با چهارچوب شو تا وضعیت پاتم اینجوریه ...

همکلاسیمه🤣

من که خودم اصلا نمیرم جلو ولی نمی فهمم واقعا چشه

زنگ میزنه جواب ندم پیام میده نگرانم زنگ بزن

بیرون باشم میگه رسیدی خونه پیام بده

یعنی مدلشه😐نمی دونم گاهی هم یه حرفایی میزنه که دوست عادی هستم براش چی بگم والا

من درگیرش نیستم یعنی مهم نیست برام ولی خب

من یه اخلاق خیلی بد دارم جزئیاتش نمیگمولی خب مثلا نمی خوام باهام سرد بشهبا اینکه جدا میگم دوسش ندارم ...

زود وابسته میشی انگار پس اگ اینجوری خیلی سعی کن مرتب و درست باهاش حرف بزنی دوروز دیگه پشیمون نشی شاید اونطور ک دوسداری نمونه کنارت ب عنوان یه دوست یا یه حامی سعی کن از کلمات تشکر لطف دارید خیلی خوشحال شدم ممنون شما رحمت کشیدید صحبت کنی مگ اینک خودش باب راحتی رو باز کنه ک مثلا فلانی با من صمیمی تر شو