2777
2789
عنوان

دستبندی که بهش دادم هنوز دستشع😔

462 بازدید | 15 پست

اوج ناراحتی میدونید چیههههه؟

شوهرمو دوست دارما ولی مگه میتونم اون لعنتو که بزور ازم گرفتنش فراموش کنمممم خدایا کمکم کن کمکم کن من ضعیفم گاهی وقتا عکسای پیجشو میبینم عکس که میذاره از خودش دستبندی که من بهش دادم رو میبنده

قلبم درد میکنه کاش کسایی که نمیخان بهم برسن سر راه هم قرار نگیرن این چه امتحان مسخره ایه خدایا

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چرا ازدواج کردی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری شده همکاری منم ازدواج کردن ولی ...تا بزرگ نشدید تا دل از کسی نکندین ازدواج نکنید

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
به اجبار خانوادم 🥲

اون چرا نیومد خواستگاری؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عادت میکنم ولی به این فکر میکنم یروزی زن بگیره میمیرم

منم همین فکرو میکنم 🥺من ی ساعتم آنلاین بشع میگم رل زدع و میمیرم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

انفالو کن. تا وقتی پیگیرش باشی نمیتونی فراموش کنی.  روی رابطت با شوهرت تمرکز کن. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

نمیمیری خیالت راحت

بسپر به زمان 

الان خودتو سرگرم زندگیت کن تازه میگی شوهرم دوست داری سعی کن بهش نزدیک شی

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ...