drawer مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4650 عنوان کیا کبوتر دارن 194 بازدید | 8 پست خدایا دارم خفه میشم ریه هام صدا بهشون افتاده خس خس صدا میکنه سرفه هم میکنم کولرو که روشن میکنم بوی بدی میاد توخونه شبیه بوی کود و چلغوز کبوت بااینکه اب کولرو عوض کردیم..کولرمون روبروی قفس کبوترای همسرمه..هرچی بهش میگم کبوتراشو بفروشه یا قفسو ببره س طرف دیگه گوش نمیکنه..من حس میکنم از اوناس..اخه بخاطر بچم کولرو خاموش نمیکنم امسال...نمیدونم چکارش کنم 1403/04/31 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاقد_احساسات عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 581 اره بخاطر اوناس بابام کل کفترامو فروخت😐 الا کولرمون اوکیه
drawer مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4650 کبوتر ندارم سگ دارم من حیوونا رو خیییییلی دوست دارم ولی بخاطر این آسم لعنتی نمیتونم بیارمشون وگرنه گربه خیلی دوست دارم
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14731 خودمون نداریم اما همسایه مون کبوتر داره مشکل ما کک کبوترِ نه بوی کبوتر😫 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
بانوی_بهارم_ عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 3619 من حیوونا رو خیییییلی دوست دارم ولی بخاطر این آسم لعنتی نمیتونم بیارمشون وگرنه گربه خیلی دوست دارم سگم قبل عید مردبعضی شبا تنهام شوهرم رفته یه سگ برام گرفته شبا مراقب باشهجرات ندارم برم سمتش
drawer مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4650 خودمون نداریم اما همسایه مون کبوتر داره مشکل ما کک کبوترِ نه بوی کبوتر😫 چندباب کک دیدم توخونم از کولر افتادن
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14731 چندباب کک دیدم توخونم از کولر افتادن مراقب باش بچه تو نیش نزنن خیلی درد داره سوزش و خارش همزمانیبار خودمو نیش زدن بیارم پسرم بخدا که هر روز لعنت میفرستم براشون همسایه آزاری میکنن ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨