2789
عنوان

امروز گم شدم😂😂

530 بازدید | 33 پست

با دوستم بیرون بودم دیگه داشتیم برمیگشتیم خونه اون رفت خونه بهم گفت راه رو بلدی خودت بری دیگه گفتم آره واقعا هم بلد بودم بعد گفتم بزار ی خریدی هم بکنم که خواهرم زنگ زد همینطوری که حرف میزدم راه هم میرفتم دیگه هوا هم تاریک شد بد که قطع کرد فهمیدم اومدم ی جایی که  اصلا راه برگشت رو الان بلد نیستم😂🤦‍♀️ زنگ زدم بابام گفتم من گم شدم تروخدا بیا دنبالم گفت کجایی گفتم نمیدونم😂😂😂😂 گفت بزن گوگل مپ😂🤦‍♀️ نتم هم تموم شده بود..😐 گفتم روبروی مغازم... بعد بابام فهمید گفت الان میام دنبالت من نیم ساعت مثل اسکل ها نشستم تا بیاد دنبالم 😂 بعد اومدم خونه خواهرم گفت تو ساعت ۵ رفتی الان ۹ و نیمه مامانمم گفت از این به بعد بگو دوستت تورو بیاره خونه خودت برنگرد گم میشی😂😂😂

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🤌🧘♀️🎀💅🍓🪐

سلام من تو قطارم توروخدا کمکم کنید دارم خفه میشم کوپه شیش نفرس من بالام دارم خفه میشم توروخدا بگین چیکار کنم😭

توروخدااااا یکی بگه چیکار کنم خوبشم بابااا خفه شدممم

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من تو قطارم توروخدا کمکم کنید دارم خفه میشم کوپه شیش نفرس من بالام دارم خفه میشم توروخدا بگین چ ...

تخته اگه تخته که طبقه ی بالاش از همش ازاد تره پایینا خفست خیلی 

سلام من تو قطارم توروخدا کمکم کنید دارم خفه میشم کوپه شیش نفرس من بالام دارم خفه میشم توروخدا بگین چ ...

خب تقاضا کن جاتو عوض کنن

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

میونی پنجره ای چیزی باز کنی؟یا بلند شو یه کم راه برو

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم