2821
2789
عنوان

حس ششم🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 375 پست
ماه تولدم و اول میگی😁

@دخترک_باربی سلام عزیزم من قبلا در تاپیکی دیدم حس ششم شما خیلی خوبه ولی موفق نشدم از شما سوالی پرسیدم،میشه لطفا بفرمایید من چطوری با همسرم آشنا میشم و چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه😁

فروردین؟ 😁🩷

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

یه سوال دیگه دوباره باردار میشم یانه

نه

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

ماه تولد کدومه؟رنگ مورد علاقم؟؟

خرداد،، آبی

فرهنگیان قبول میشم امسال

بله

فروردین؟ 😁🩷

اره

چند سال دیگه ازدواج میکنم چطور آشنا میشیم غریبه یا فامیل

امین و ماهان درموردم چی فکر میکنن چطور پسرین😁

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

2823
2791
2779
2792