2777
2789
عنوان

بخونید یکی ج بده

151 بازدید | 31 پست

سه سال پیش اکو قلب رفتم گف دریچه قلبت یکم شوله ولی سه سال یبار برو اکو امروز رفتم اکو شدم و دکتره گف هیچیت نبی دریچ مینرالت خوبه سالم سالمی حتی دیگ نیازی نداری بری چکشم کنی قلبتو الان باور کنم حرفاشو؟؟نکنه هیچیش حالیش نبود

اکثر خانوما دارن این مشکلو خوب میشه 

خودمم دارم ولی خو متاسفانه از من با یه چی دیگه قاطیه🤣

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا 

مال منم شله یعنی باید برم چک کنم هر سال؟

اون دکتره اینو بهم نگفت خاک تو سرش

گفت برو همه این شکلین خانوما

منم الان ۱ ماهه درد قلبم بدتر شده😐

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
ینی بعد چن سال خوب شده؟؟ک گف هیچیت نیی

من هنوز خوب نشده ....

البته من کلا ۲ ساله فهمیدم دارمش...

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

بد نیس بری چکاپ بشی که 

سال دیگه ام برو ضرر نداره

وا مال منم شله یعنی باید برم چک کنم هر سال؟اون دکتره اینو بهم نگفت خاک تو سرشگفت برو همه این شکلین خ ...

ایییی منممممم😐لنتی همین الانم درد میکنه یکم ولی محلش نمیدم

ایییی منممممم😐لنتی همین الانم درد میکنه یکم ولی محلش نمیدم

ینی ممکنه خطری باشه؟

برم منم باز چکاب بدم؟

من به رگ قلبمم کمی مشکوکم چون هر سری احساس میکنم رگ قلبم ی جای ب خصوص همیهش کش میاد یا خون خیلی غلیظ رد میشه از توش

ب یه دکتر گفتم گفت برو تست ورزش اکو مشخص نمیکنه رگو

ینی ممکنه خطری باشه؟برم منم باز چکاب بدم؟من به رگ قلبمم کمی مشکوکم چون هر سری احساس میکنم رگ قلبم ی ...

شدیدنننن مث تواممم 

با این تفاوت ک من قلبم گاهی خیلییییی یواش میزنه جوری که حتی حس میکنم الانه بمیرم:///

نمیدونم من محلش نمیدم ولی برو شما ...ضرر نداره که

شاید اولی اشتباه کرده‌ . یا درست نگفته. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
شدیدنننن مث تواممم با این تفاوت ک من قلبم گاهی خیلییییی یواش میزنه جوری که حتی حس میکنم الانه بمیرم: ...

وای چقد عجیبه این قلب🫠

مال من تند میزنه خیلی حتی ب پهلو میخابم از شدت تندی حالم بد میشه خودم😂 چون قشنگ پمپاژشو حس میکنم

شمام برو خب الان چند ساله نرفتی؟

اکثر خانوما دارن این مشکلو خوب میشه خودمم دارم ولی خو متاسفانه از من با یه چی دیگه قاطیه🤣

حتی تستس ورزشم نگف برم گف هیچیتدنیس گفتم تیر میکشا گاهی شدید گف برو دکتر داخلی مشکلت قلبی نیس باز من دو سه سال یبارو میرم اکو