2777
2789
عنوان

بی حسی و به خواب رفتن پا

1899 بازدید | 12 پست

سلام امیدوارم خوب باشید

بچه هادمن یک مدتیه همین که میخوام بخوابم یهو جفت پاهام از زانو تا ساق پا بی حس میشه یا انگار به خواب میره بعد انگار با ی نیرویی این بی حسی از زانو به سمت ساق پام کشیده میشه از درد پا وحشتانک تره اصلا درد نمیکنه ولی این وضعیت نمیزاره بخوابم خیلی اذیت میشم جراتم ندارم برم ازمایش بدم میترسم ام اس باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نمیدونم خیلی میترسم اصلا ی وضع عجیبیه دردم نمیکنه فقط انگار یکی با دوستی داره پام میکشه سمت پایی ...

مال فکر و خیال و ناراحتی هست تموم 

یه مدت همه چیز رو دایورت کن 

ببین اونوقت با دمت گردو میشکنی

من شبها پاهام ضعف میره، یه چیزی شبیه خواب رفتن، خیلی اذیت میکنه 

من سندروم پای بی قرار دارم که البته تو خانواده ما ارثی هست

شاید مشکل شما هم همین باشه

با دعا شاید به دست آوردمت، چون با دعا دستکاری کردن تقدیر کار کوچکی است
مال فکر و خیال و ناراحتی هست تموم یه مدت همه چیز رو دایورت کن ببین اونوقت با دمت گردو میشکنی

والا کم درد و غم ندارم یک مدت خیلی تحت فشار بودم تووماه سه بار پریود میشدم بعد ی مدت سینه راستم به شدت درد میکرد الان بعد یوسال میخوام رنگ ارامش ببینم نسبت به پارسال خیلی بهترم این درد شروع شده. مرسی عزیزم🥹

من نزدیک چند ماهه اینجوری شدم یعنی درمان نداره؟

یه دکتر برو حتما ممکنه کمبود آهن یا بعضی ویتامینها اثر بگذاره همینطور اختلالات هورمونی

خستگی و استرس هم که نقش اول تمام مشکلات هست

یه دکتر برو حتما ممکنه کمبود آهن یا بعضی ویتامینها اثر بگذاره همینطور اختلالات هورمونیخستگی و استرس ...

من مادر غم و دردم 🥹 دکتر ارتوپدی برم یا مغز و اعصاب؟ 

من مادر غم و دردم 🥹 دکتر ارتوپدی برم یا مغز و اعصاب؟

من راستش خیلی پی گیرش نیستم ولی فکر کنم مغز و اعصاب مرتبط تره

حتی دکتر عمومی خوبم باشه می تونی بری 

مشکل خیلی حادی حساب نمیشه

منم دقیقا مث شمام بیدار میشم ی حس از زانوهام میره پایین کامل بی حس و سنگین میشن ماساژ میدم خوب میشه ...

بله عزیزم من ی مدت قرص b12 خارجیش گرفتم الان خداروشکر خیلی بهترم البته من کم مصیبت سرم نیومد دیگه استرسم کمتر شد و این قرص خوردم خداروشکر خیلی بهترم