2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

54 بازدید | 7 پست

۱۹ سالمه و همسرم ۲۷ یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۲ ماه نیمه که عروسی کردیم.

همسرم میگه بعد از عید اقدام کنیم برای بچه 

میگه اگر بچمون دختر بشه پولدار میشیم آخه همسرم اعتقاد داره هر کی بچه اولش دختر بشه پولدار میشه چون دختر برکته و قدمش خوبه البتع خودمم دیدم بعضی ها ک دختر دارن چقدر براشون برکت داشته و قدمش خوب بوده 

نظر شما چیه ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت از لحاظ روحی آماده بودی بچه بیار....

ولی من قبلا ب این خرافات میخندیدم....به خدا قسم از روزی ک دخترم وارد زندگیمون شد برکت زندگیمون چندبرابر شد....دخترم پر از خیر برکت بود برای ما شکر خدا

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
تروخدا خواهش میکنم زود بچه دار نشو حداقل بزار2سال بگذره از ازدواجت بعد اقدام کن

دختر هنوز ۲۰ سالش نشده میخواد بچه بگیره ور دل خودش 

دو فردای دیگه هم همون رفتار و همون اشتباهاتی که مادر خودش روش مرتکب شد همونارو روی بچه خودش پیاده می‌کنه 

بعد میگه خیر و برکت هم میاد

یکی نیست بگه د لامصب مگه مسابقه دو هست 

راسل میگه 

سعی کنید از خودتان انسان بر جای بگذارید 

تولید مثل را هر حیوانی بلد است

چرا دو سال بگذره ؟

بنظرم حداقل دوسال وقت لازمه که شریک زندگیتو بشناسی و مطمئن شی از زندگی

من خودم بعد از7ماه باردار شدم که بعد از اون مشکلات و دعواهام با همسرم شروع شد بچم خیلیییی ضربه خورد این وسط و خودمم دستم بسته بود بخاطر بچم نمیتونستم جداشم