2777
2789
عنوان

کراشم

141 بازدید | 9 پست

رو همسایمون کراشم ولی اون هروقت من رو می بینه احساس میکنم ازم فرار می کنه یا دستپاچه میشه

مثلا یه بار توی کوچه بودم اون در خونه شون رو باز کرد ولی تا من رو دید سریع رفت توی خونه و در رو بست ولی دوباره بعد یه مدت کوتاه اومد بیرون 

بار دیگه جلوی خونه ما با بابام داشت حرف میزد منم خواستم برم پیش بابام که یه چیزی بهش بگم ولی اون تا من رو دید چشاش گرد شد و سریع از بابام خداحافظی کرد و رفت😐😐

و این اتفاق تا حالا چند بار افتاده نظرتون چیه؟؟ 

تازه ما تا حالا باهم نه حرفی زدیم نه زیاد با هم برخورد کردیم ولی اون یه جوری هست انگار ازم فرار می کنه🫤

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهمع منم  قبلا یکی بود هی بهم سلام میکرد لبخند میزد فک کردم دوسمداره اما اون تایم تو رابطه بود بعدا بهم گفت حس خواهری بوده فک کردم عاشقمی نخواستم دلت بشکنه و بی محلی کنم من اونموقع 18  بودم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم