qlbam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 430 عنوان یارانه بگیرها 171 بازدید | 14 پست خانوما یارانه شمارو واریز کردن ؟کی واریز میکنن 1403/04/31 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 فردا شب شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 همسایه. برادرم۲۵ام بودن براشون واریز نکردن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 همسایه. برادرم۲۵ام بودن براشون واریز نکردن شاید دهکش عوض شده شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
qlbam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 430 فردا شب مگه اخرهرماه واریز نمیکردن ؟برای من همیشه ۲۹ واریز میشد امسال متاسفانه اصلا مشخص نیس کی واریز میکنن ی ماه هست ی ماه نیست
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 شاید دهکش عوض شده نمیدونم از کجابفهمن دهک چندم هستن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 مگه اخرهرماه واریز نمیکردن ؟برای من همیشه ۲۹ واریز میشد امسال متاسفانه اصلا مشخص نیس کی واریز میکنن ... دهکا متفاوته آخر ماه هم 29نیس 3۱میشه آخر ماه الان شما دهکت چنده؟ شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 نمیدونم از کجابفهمن دهک چندم هستن تو سایت زده فقط سرپرست خانواده میتونه چک کنه شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 نمیدونم از کجابفهمن دهک چندم هستن نفری سیصد میگیرید یا چهارصد؟ شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
qlbam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 430 دهکا متفاوته آخر ماه هم 29نیس 3۱میشه آخر ماه الان شما دهکت چنده؟ نمدونم چنده 😕
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 نمدونم چنده 😕 ما دهک هفت هستیم 31میریزن شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 نفری سیصد میگیرید یا چهارصد؟ مال ما قطع اما یکی از برادرهام میگیره۲۵ام واریز میکردن این سری نریختن براش خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2266 مال ما قطع اما یکی از برادرهام میگیره۲۵ام واریز میکردن این سری نریختن براش مال ما هم قطع بود سری جدید خودشون ریختن از وقتی یارانه رو بیشتر کردن والا قطعم کنن مهم نیس تاثیری رو زندگیمون نمیذاره شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه