2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همینجوره عروسی ک مهربونتر و ساده و کار کننده هست میزنن تو سرش و اونکه خودشو میگیره و دس ب سیاه ...

چون قدر ناشناسن والا من خودم خیلی دوست دارم رفتم یه جایی کمک کنم کار کنم اما میدونم خاک بر سرم اگه یه بار کار کنم دیگه دفعه بعد بیشتر ازم کار میکشن ساده هستم از مهربونیم سو استفاده میکنن برا همین هر جا رفتم بیشتر از چایی ریختن و سفره جمع کردن کار دیگه نمیکنم خودمو کنترل کردم والا سوار میشن ادمو فکر میکنن کلفته😨یه مدت با فامیلای خودمون این رفتارو داشتم پامو میذاشتم تو خونشون کار میکشیدن ازم قبل ازدواج خودمو عوض کردم تا با فامیلای شوهر اینطوری نباشم خدارو شکر عوض شدم😀

من فقط توی چیدن و جمع کردن سفره کمک میکنم. دیروز اونجا بودیم زن عموی شوهرم 😷 بهم گفت پاشو کار کن اینجا نشین 😲 منم خیلی بدم اومد. به اون چه اصلا؟ گفتم هستن کسایی که کار کنن شوهرم بهم گفته کار نکن 😎 دیگه خفه خون گرفت و تا آخر مهمونی هیچی نگفت

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
چون قدر ناشناسن والا من خودم خیلی دوست دارم رفتم یه جایی کمک کنم کار کنم اما میدونم خاک بر سرم اگه ی ...

اره واقعا.فک میکنن عروس وظیفشه دیگ همیشه درخدمتشون باشه از همون اول نباید کار کرد ک عادت کنن .عروس خیلی کار کنه دیگ از عروس بودن درمیاد

همیشه همینجوره عروسی ک مهربونتر و ساده و کار کننده هست میزنن تو سرش و اونکه خودشو میگیره و دس ب سیاه ...

اره بخدا حالا جاری بزرگم یرانی نیست مال عراقه فقط بلده بخوره معروفه شوهرش مستاجر ورشکست کرده اینقد ولخرجی میکنه واسه شکمش معروف شده دست به سیاه و سفیدم نمیزنه و اخرشم پیش همه خوبه و عزیز بخدا سه تا بچه داره نمیتونه ببردشون دسشویی خونه من دعوت بودن سه بار خودشونو خیس کردن هیچی نگفت حتی یه معذرت خاهی شمع خوشکل گرفته بودم شکستن حتی نگفت ببخشید 'کوچیکم که خودم میدونم چ ادمیه ولی شانسه دیگه از جاریام متنفرم 

من فقط توی چیدن و جمع کردن سفره کمک میکنم. دیروز اونجا بودیم زن عموی شوهرم 😷 بهم گفت پاشو کار کن ای ...

😂😂😂😂اخ این جمله داغونشون میکنه حالا شوهر من خودش میگه این جمله رو دیگه لال میشن

من خونه مادر شوهر فقط چایی درس میکنم و سفره میچینم و جمع میکنم اونم ب همراه خاهرشوهرا..غزا راهم همیشه مادرشوهرجان درس میکنه منم میرم میگم کمک نمیخاید اونم میگه ن و میام میشینم سرجام😂😂

اره واقعا.فک میکنن عروس وظیفشه دیگ همیشه درخدمتشون باشه از همون اول نباید کار کرد ک عادت کنن .عروس خ ...

اره باید یاد بگیریم ما هم مثل خیلیا خودمونو بگیریم با این که اصلا از این مدلی بودن خوشم نمیاد ولی ادمو مجبور میکنن که خودتو بگیری