2777
2789
عنوان

کی شوهرش تو شرکت نفت کارمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 21 پست

ببینید اورهال رو یه شرکت خصوصی میاد انجام میده حالا برای انجام این کار نیرو میاره برا خودش .این نیروها بسته به زمان پیمان سر کارن.یعنی اون شرکت کارش تموم بشه باید برن.

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

خیلی ها بودن تو همین اورهال ها اومدن سر کار بعد تونستن خودشون رو به روسا نزدیک کنن پارتی پیدا کنن و به عنوان نیروی دائم جا بخورن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اون مدتی که سر کاره پیمانکار وظیفه داره براش بیمه رد کنه.بیمه تکمیلی نداره.حقوقش هم همونی هست که با پیمانکار قرار داد بسته

احتمالا قرارداد شرکتی بستن اما استخدام رسمی نیستن. خیلیا کل سی سال خدمتشون رو شرکتی می مونن

اونجوری هم خوبه باز

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خیلی ها بودن تو همین اورهال ها اومدن سر کار بعد تونستن خودشون رو به روسا نزدیک کنن پارتی پیدا کنن و ...

ممنون ازتون راستش برادرشوهرم رییس یه قسمته حقوقشم بالاست ۲۰وخرده سابقه داره من ب شوهرم گفتم برو داداشت سفارشت کنه بمونی میگه اونم هیچ کاره س ولی من میگم اگه بخواد شاید بتونه چون دوستشم خودش برد همونجاخودش گفت سفارش رفیقمو کردم و فلان مگراینکه نخواد یا به قولی زنش نزاره 

ممنون ازتون راستش برادرشوهرم رییس یه قسمته حقوقشم بالاست ۲۰وخرده سابقه داره من ب شوهرم گفتم برو دادا ...

خوب اگه برادرش هست و رئیسه بره دیگه خوبه میتونی سفارش کنه.اینجوری نیست که بلافاصله جذب بشه ممکنه طول بکشه باید صبر کنه

خوب اگه برادرش هست و رئیسه بره دیگه خوبه میتونی سفارش کنه.اینجوری نیست که بلافاصله جذب بشه ممکنه طول ...

اگه بمونه شوهرم خیلی غده