2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم🫠💔

70 بازدید | 6 پست

خیلی خسته شدم از این زندگی..تا دو سه ماه پیش هر چند وقت یکی دو‌روز حالم بد بود باز اوکی میشدم‌ ولی الان چند وقته اصلا خوب بشو‌ نیستم..خداروشکر مشکل جسمی ندارم همش روحیه..اونم از طرف خانوادم🥲

اخلاقشون خوبه ولی گاهی اوقات یکم اذیتم بابت اینکاراشون مثلا محدودیت هایی ک دارم(۱۸ سالمه)نمیذاره با دوستام برم بیرون با اینکه با پدر مادر رفیقم آشناان ولی نمیزاره برم بیرون باهاشون..یا مثلا الان رفته وسیله خونه بخره مثل یخچال و‌لباسشویی و...بهش میگم یخچال واجب نیست با همین کارمون راه میفته میگه نه باید بگیرم لازم میشه با اینکه ی یخچال داریمم و میگه این کوچیکه باید بگیرم بهش میگم مگه چقد حقوق‌میگیری ک‌اینقد خودتو زیر خرج میبری؟؟میگه ن لازمه باید بگیرم داشته باشیم..اونوقت من الان بهش بگم آیفون میخام میگه تازه شش ماهه گوشیتو عوض کردی🥲من میدونم بعدا کم‌میاره ولی میگه ن میخام بگیرم..بهش کفتم تازه طلا خریدی بزار ی سال دیگه یخچال اضافی بخر میگه نه الان وقتشه

💢اینم بگم با بی احترامی حرف نزدم خیلی محترمانه گفتم ولی اینجا بصورت آمیانه تایپ کردم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دادا نپوکی برای دغدغه هات یخچال نخرن ک خانوم آیفون میخواد زکی دا

خب عزیزم مثلا گفتم لطفا زود قضاوت نکن

تاژه چند ساله ی خونه دیگه گرفتیم واسه اونجا همه چیز گرفته میگم میتونی وسایلای اضافی یخچالو بزاری اونحا میگه اگه الان بگیرم می مونه دو روز دیگ‌گرونتر میشه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

ینی گوشی از یخچال واجبتره؟؟؟اگه شوهر من بود ذوق مرگ میشدم که از من عاقلتره و مغزش بیشتر کار میکنه

نگفتم برو‌گوشی بخر اینارم ب خودش نگفتم..منظورم اینه من وقتی میگم‌گوشی بخر میگه گوشی داری اونوقت اینجام یخچال داریم همین خوبه فقط‌یکم جاش کوچیکه میخاد بره یکی دیگ‌بخره

خب عزیزم مثلا گفتم لطفا زود قضاوت نکنتاژه چند ساله ی خونه دیگه گرفتیم واسه اونجا همه چیز گرفته میگم ...

ب نظرم مادرتون بهتر متوجه اوضاع هستن 

گوشی چیز واجبی نیست

اما اوضاع مالی تون معلومه خوبه

صبر کن برات میخرن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
ب نظرم مادرتون بهتر متوجه اوضاع هستن گوشی چیز واجبی نیستاما اوضاع مالی تون معلومه خوبهصبر کن برات می ...

مامانمم مطمئن نیست از خرید یخچال..

حرف منو‌ تایید میکنه