2777
2789
عنوان

کی‌دراما

99 بازدید | 16 پست

درود خوبید ؟ بهترین کی‌درامایی که دیدید چی بوده؟ البته برای یه تازه کار مانند من😶❕

آقای ملکه رو دیدم خیلی خوشم اومد یه چیزی شبیه اون یا توی ژانرش بهم پیشنهاد بدین سپاس-🍓😶

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی درما چیه من فکر میکردم همون انیمه است

دراما که معلومه ، کی هم مخفف کره جنوبی هستش ، یعنی سریال های کره جنوبی .

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

آقای ملکه رو ندیدم ولی هیلر یادمه خوب بود منو بکش خلاصم کن نسل خورشید ملکه کی

کدوم از بین اینایی که گفتی باحال تره؟

آقای ملکه واقعا قشنگ بود

حقققق😭

اگه طنز دوست داری منو بکش خلاصم کن خوبه اگه نه که بین غمگینا نسل خورشید جالب تره

خب پس منو بکش خلاصم کن کیدرامای جدید امشبب😶💅🏻

بچه ها سریال علاقه پادشاه رو کسی دیده ارزش دیدن داره؟ 

نـه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم نـه میتونم با غم تنهایی سازش کنم  نـه غرور اجازه میده که به تو خواهش کنم ولـی من دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم...:)