2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😭

74 بازدید | 4 پست

استرس دارم 

نشخوار ذهنی دارم 

میترسم...

کم آوردم 😭

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

چرا عزیزم

فردا قراره تنهایی برم سفر 

همه بدبینن یکی میگ می‌دزدنت 

خودم از پس همه چی بر میام 

ولی انرژی منفی میدن 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فردا قراره تنهایی برم سفر همه بدبینن یکی میگ می‌دزدنت خودم از پس همه چی بر میام ولی انرژی منفی میدن

اهمیت نده

لذت ببر  

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

فردا قراره تنهایی برم سفر همه بدبینن یکی میگ می‌دزدنت خودم از پس همه چی بر میام ولی انرژی منفی میدن

هیچی‌نمیشه ،بیابون که نمیری یک شهره یک خانوم عاقل و بالغ و قطعا هم میتونی از پس خودت بر بیای فقط چون دفعه اوله طبیعیه