tellmesara مدیر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 32 عنوان سن ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست چه سنی ازدواج کردین ؟چند سال با همسرتون فاصله سنی دارین؟راضی هستین؟کیا دوران دانشجویی ازدواج کردن؟سال چندم؟ 1403/04/30 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tellmesara مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 32 من بعد از دانشگاه ۲۴ سالگی ازدواج کردم و بعد از ۳۰ تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم ولی کاش زودتر ازدواج ... انشالا ک چیزی نمیشه 🥰🤍
tellmesara مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 32 من ۱۵ اون ۲۵ ن اصلا راضی نیستم کلاس دهم بودم خونوادم تو فشار منو گذاشته بودن هیجوقت نمیتونم اون روزا ... امیدوارم همه چی براتون درست شه🥺🤍
سوالیه_ی_شیاه_پوس عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4217 انشالا ک چیزی نمیشه 🥰🤍 چیزی نمیشه یعنی چی؟😂تو که داری دعا میکنی حداقل یه دعایی کن که اگه عطر اجابت روش نشست یا نفعش به من برسه یا خودت.من میگم انشاالله تو هر سنی هر تصمیمی گرفتی عاقبت به خیر بشی😊 کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
tellmesara مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 32 چیزی نمیشه یعنی چی؟😂تو که داری دعا میکنی حداقل یه دعایی کن که اگه عطر اجابت روش نشست یا نفعش به من ... اومدم بنویسم برات که ایشالا خدا یه نینی سالم و قشنگ بهت بده ولی گفتم شاید بگی پرو نشو🥲😂❤️