2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منظورت لخته شدن خون رگ پا هستش؟؟؟دیر اقدام کنی به دکتر رفتن بله خطرناکه ، باید بری دکتر خون و آنکولوژی 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

مامانم پاهاش ورم داشت رفت دکتر گفتن خون لخته شده تو پات باید یه ماه دیه بیای سونو بدی

سونو داپلر . انشالله خوب میشه .

ماهم ارثی اینطور هستیم 

منظورت لخته شدن خون رگ پا هستش؟؟؟دیر اقدام کنی به دکتر رفتن بله خطرناکه ، باید بری دکتر خون و آنکولو ...

بله توی پا یعنی انقد حالم بد شد به خاطر این موضوع از صبح چشام پر اشکه نتوستم کتاب بخونم😭😭

بله توی پا یعنی انقد حالم بد شد به خاطر این موضوع از صبح چشام پر اشکه نتوستم کتاب بخونم😭😭

نترس 

یکئ از آشناهای ما اینجوری بود قرص خورد دو سه سال خوب شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

گریه چرا خب . علتش چی بوده ؟قبلش جراحی چیزی انجام داده ؟؟یا مسافرت طولانی مدت ؟یا قرص و آمپول جلوگیری؟؟ 

یا نه خود به خود اینطور شده؟؟

نگران نباش ،دارو میدن خوب میشه ،اگه زیاد باشه بستری میکنن ،کم باشه دارو میدن ،شبا میخوابه بگو دوتا بالش بزاره زیر ساق پاش