2777
2789
عنوان

من خوشگلم ولی

149 بازدید | 10 پست

همیشه فکر میکردم خیلی زشتم میدونید چرا ؟ چون کسی که میخواستمش دوستم نداشت ..‌. این سال ها کلی از خودم ایراد گرفتم و انگار اصن وسواس شدم روش

امیدوارم هیچوقت مهر کسی که قرار نیست داشته باشینش به دلتون نیفته 

من تز خودم ایراد زیاد میگیرم و دچتر وسواس شدم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بخاطر چی

هم چی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

هم چی

خبلی بده من سر این دنبال هزارتا کار رفتم حتی جراحی باورت میشه خود دکتر بهم گفت دماغت بی نقصه من نمی‌دونم دنبال چی هستی و خودش بهم گفت عمل نکنم و من بازم دنبالش بودم 

الان موضوع چهرم نیست در موردش مطمعنم موضوع اینه که ی آدم باعث شد انقد از خودم ایراد بگیرم و خودمو قب ...

داری عزت نفس رو‌فدای اون میکنی در حالی که ارزشی ندارع و سالهای بعد به خودت میای میبینی واسه یه آدم بیخود این همه انرژی گذاشتی و روحیه ات رو خراب کردی 

ولش کن بعضیا هستن یه دختر حتی خوشگل رو زیاد ببینن خوششون نمیاد ولی یه دختر  غریبه چه بسا معمولی با یه بار معاشرت عاشقش میشن

خبلی بده من سر این دنبال هزارتا کار رفتم حتی جراحی باورت میشه خود دکتر بهم گفت دماغت بی نقصه من نمی‌ ...

ناراحت نشی بیشتر مغزت عمل میخاد سری که درد نمیکنه نمیبندن 

اون بخادت باید همین شکلی بخاد