دوستان من یه مشکل خیلی جدی دارم واقعا حس میکنم بیمارشدم. موضوع اینه که هروقت کسی بهم تیکه ای میندازه یا بهم توهین میکنه و بهم ناحقی میکنه همون لحظه نمیتونم جواب بدم ولی وقتی میرم خونه شروع میکنم به خودخوری و عذاب وجدان دارم که چرا جوابشو ندادم حتی مثلا شب موقع خواب به یاد حرفی میفتم که یه ادم ده سال پیش بهم زده و دلمو شیکونده. واقعا دارم نابود میشم. نه راه انتقام از ادمای گذشته هست نه میتونم فراموش کنم. شما راهی سراغ دارید که بتونم همه اتفاقات بد رو فراموش کنم؟ هیپنوتیزم موثره؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مثل توام خیلی بده فقط خودت اذیت میشی تمرین کن همون لحظه که ناراحتت کردن از حق خودت دفاع کنی و جو ...
ما خیلی عذاب میکشیم. حس میکنم همون لحظه فقط ادم خالی میشه حتی اگه بعدش هم بخوای جای دیگه تلافی کنی دیگه فایده نداره. برخلاف تصور عموم که میگن. اگه تو خوب باشی بقیه هم باهات خوبن اتفاقا وقتی ادم خوب و بی حاشیه ای باشی بیشتر اذیت میکنن چه ناحقی ها و حرف هایی که از ادما نشنیدم.
تمرین کناگرم کسی بهت تیکه میندازه ببین دلیلش چیهاگر خودتو ضعیف نشون بدی آدما هر وقت بخوان جلوت دهنشو ...
عزیزم فک نمیکنم دلیلی به جز بیشعوری اون ادم ها داشته باشه این توجیه خوبی نیس من ادم ضعیفی نیستم و ضعفی در خودم نمیبینم فقط نمیدونم. چرا اون لحظه تو دعوا نمیتونم حاضرجوابی کنم.