2777
2789
عزیزم ببخشید خیلی تاپیک در این مورد زدی ولی چرا نمیری پیش متخصص؟‌

رفتم عزیزم ولی نتونستن کاری برام بکنن من واقعا خیلی اذیت میشم و اینجا تنها جایی هست که می‌تونم راجبش بپرسم بلکه اگه کسی تجربه‌ ای داشته بتونه بهم راهکاری بده 

شرمنده اگه باعث مزاحمت برای شما شدم فقط تاپیک های من رو نادیده بگیرین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رفتم عزیزم ولی نتونستن کاری برام بکنن من واقعا خیلی اذیت میشم و اینجا تنها جایی هست که می‌تونم راجبش ...

دکتر عمومی رفتی یا متخصص؟ حتما باید متخصص ببینه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
دکتر عمومی رفتی یا متخصص؟ حتما باید متخصص ببینه

پیش ۳ تا متخصص رفتم همشون گفتن چیزی نیست و یه سری داروی بی ربط هم نوشتن که تاثیری نداشت

بعضی وقتا رندوم اینجا کسایی پیدا میشن که مشکل من رو داشتن و خوب شدن و تاپیکم رو جواب میدن باعث میشه امیدوار شم منم مثل اونا خوب شم 

پیش ۳ تا متخصص رفتم همشون گفتن چیزی نیست و یه سری داروی بی ربط هم نوشتن که تاثیری نداشتبعضی وقتا رند ...

عجیبه نتونستن تشخیص بدن 

همیشه اینطور بوده؟عفونت نداره؟ 

عجیبه نتونستن تشخیص بدن همیشه اینطور بوده؟عفونت نداره؟

فک کنم از بعد از سرماخوردگی اینطور شدم بیشتر گوش سمت چپم اینطوره هر وقت صدای بلند میشنوم و یا بلند حرف میزنم تق تق می‌کنه انگار یکی داره کاغذ ورق میزنه تو گوشم و اذیت کننده هست 

فک کنم از بعد از سرماخوردگی اینطور شدم بیشتر گوش سمت چپم اینطوره هر وقت صدای بلند میشنوم و یا بلند ح ...

بخاطر همین میگم شاید از طریق همین سرماخوردگی عفونت کرده. ببین چند روز اینکا رو امتحان کن ببین بهتر نمیشه 

یک حبه سیر کنار در گوشت بزار. داخل گوشت نکنی که خدایی نکرده بره تو سوراخ گوشت و بعد در نیاد

بخاطر همین میگم شاید از طریق همین سرماخوردگی عفونت کرده. ببین چند روز اینکا رو امتحان کن ببین بهتر ن ...

آره به نظر خودم هم همون عفونت قدیمی مونده و تخلیه نشده بعضی وقتا یه درد تیزی ام میکشه حتی

حالا دوباره میرم دکتر توروخدا دعا کن بفهمه مشکلم چیه خوب شم هم من راحت شم هم دیگه اینقد تاپیک نزنم اذیت نشی

آره به نظر خودم هم همون عفونت قدیمی مونده و تخلیه نشده بعضی وقتا یه درد تیزی ام میکشه حتیحالا دوباره ...

امیدوارم خوب بشی عزیزم‌💚

نه عزیزم من اذیت نشدم فقط نگرانت بودم فکر کردم دکتر نرفتی خدایی نکرده اتفاقی برای گوشت نیفته 

امیدوارم خوب بشی عزیزم‌💚نه عزیزم من اذیت نشدم فقط نگرانت بودم فکر کردم دکتر نرفتی خدایی نکرده اتفاق ...

ممنونم عزیزم لطف داشتی محتاج دعاییم🌹

2790
2778
2791
2779
2792