2777
2789
عنوان

تو خونم آرامش ندارم

471 بازدید | 20 پست

دو ساله ازدواج کردم خونه مال شوهرمه پدرش داده 

ولی خب مشترکیم تو ی حیاط هستیم خونه ها جدا

خونمون و حیاطمون بزرگه جوری ک همه تعریف میکنن ولی خب چ فایده

خیلی اذیت میشم مثلا راحت نمیتونم بشینم حیاط پدرشوهرم دوستاشو میاره رد میشن از کنار خونمون معذب میشم دیدی بدوم روسری دارم گلارو آب بدم یهو یکی کلیر انداخته در داره میاد تو جوری ک شیلنگو پرت میکنم میدووم سمت خونه 

یا زنش اذیتم میکنه فعلا ک کاتیم 

دم ب دیقه خونه ما بود با حرفاش اذیتم می‌کرد.

ولی خب چه فایده باهاش کات کردم پامو میزارم حیاط پاچه میگیره 

کی نابود میشه نسل این ادمای سگ ب خصوص زنیکه

شوهرمم هیچ جوره راضی نمیشه بریم خونه خود شهر امکانات و محل کارمو بهانه میکنم ک اره دوره راضی نمیشه میگه من عمرا با پدرم دور باشم

الان حسرت ی چای دم کردن یا با خوشی نشستن تو. حیاطم دارم شبا یواشکی میرم حیاط رو جارو میکنم برمیگردم ک نیان بیرون ۲۴ساعته خونه هستم 

ن میتونم در باز بزارم ن پنجره ی دونه حیاط دادن بدا مون ولی ارامشونو ازم گرفتن 

زندگی کنار خونه فامیل همین میشه متاسفانه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از اول قبول نمی‌کردی با چنین شرایطی ازدواج کنی

من نمیدونستم اینجوری میشه واقعا آدم خوبی بودن خانواده شوهرم 

شوهرمم میگفت پدرم همسشه سر کاره نمیاد خونه 

ولی بعدا دیدم بابا از کار ک استعفا داد ک هیچ زن هم گرفت

عزیزم شما ک میگی حیاطتون بزرگه خوب یه دیوار بکشید بینتون

شوهرم راضی نمیشه میگم سختمه درک کن میگه همینکیه هس 

میگم باید حریمی بینمون باشه میگه این توهین ب پدرمه

من یک و نیم سال نشستم تو یه خونه واقعا خیلی سخته .فقط من کم رو بودم جواب نمیدادم دائم گریه میکردم و ...

منم سالای اول عین تو. هر حرفی میزد جوابی نداشتم بگم ولی طی این اولای سال ب طرز شدیدی باهاش زنیکه برخورد کردم پدرشوهرم طرف من بود

چقدر غر زدی دختر 

پنجره رو باز بزار ولی پرده ها رو بکش 

الان  بیشتر خونه ها آپارتمانین و قشنگ به حیاط همسایه ها دید دارن اگه یه نفر پوشش براش مهم باشه  رعایت میکنه دیگه فرقی نداره حیاطتت مشترک باشه با نه

ولی در کل صبر خیلی زیادی میخواد کنار خانواده شوهر زندگی کردن.از زندگی سیرت میکنن همونجوری با همسر پدرشوهرت کات بمون  راحتتری 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.